Το κομμωτήριο LU – EL έφερε την επαναστατική θεραπεία κερατίνης Lisse Design!

Η επαναστατική θεραπεία κερατίνης Lisse Design ήρθε επιτέλους στα Ιωάννινα, αποκλειστικά στο  κομμωτήριο LU – EL!

Αποκτήστε λαμπερά και ίσια μαλλιά με ζωντάνια και διώξτε το φριζάρισμα με μία θεραπεία περιποίησης και ομορφιάς που θα σας λύσει τα χέρια.

Η θεραπεία γίνεται σε τέσσερα βήματα, με προϊόντα που είναι απόλυτα ασφαλή αφού δεν περιέχουν φορμαλδεΰδη  και paraben και είναι μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Συγκεκριμένα:

STEP 1 – DEEP CLEANSING SHAMPOO 500ml SALT & SLES FREE

Καθαρίζει σε βάθος και ξεμπερδεύει τα μαλλιά. Βοηθάει να ανοίξουν τα λέπια και να προετοιμαστεί η τρίχα για την θεραπεία

STEP 2 – SMOOTHING FLUID 1000ml

Με την χρήση θερμότητας ανακατατάσσει τις αλυσίδες Κερατίνης της τρίχας και αφήνει τα μαλλιά απαλά χωρίς να σπάει τις θειούχες ενώσεις.

STEP 3 – DETANGLING CREAM

Προστατεύει και περιποιείται την τρίχα καλά την διάρκεια της θεραπείας. Κάνει πιο γρήγορο και πιο εύκολο το styling με το σίδερο και την ιδία στιγμή προστατεύει από την θερμότητα.

STEP 4 – REHYDRATING MASK

Μάσκα ενυδάτωσης. Ενυδατώνει την τρίχα και βοηθάει στην καθυστέρηση της φυσικής διαδικασίας ξήρανσης της τρίχας. Μαλλιά λαμπερά, ευκολοχτένιστα.

 

Με 4 βήματα, λοιπόν,  βλέπουμε άμεσα αποτελέσματα που θα μας εκπλήξουν αφού αποκτούμε απαλά και μεταξένια μαλλιά που δεν μπερδεύονται και κρατούμε μακριά το φριζάρισμα!  Παράλληλα γλιτώνουμε χρήματα και χρόνο καθώς, για τους επόμενους 4 μήνες, δεν χρειάζεται να εφαρμόσουμε άλλα προϊόντα προστασίας!

LUEL Coiffure, Μιχαήλ Αγγέλου 35, Ιωάννινα, τηλ.: 2651025424