🎉🎉ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΚΥΚΛΩΠΑΣ🎉🎉

Δοκίμασα πρόσφατα τα αγνά προϊόντα από το Ελαιοτριβείο Κύκλωπας και έμεινα κατενθουσιασμένη με τη μεστή τους γεύση και την ποιότητά τους! Σήμερα, σε συνεργασία με το Ελαιοτριβείο Κύκλωπας δίνουμε σε έναν τυχερό την ευκαιρία να δοκιμάσει τρία (3) από τα εξαιρετικά είδη του ελαιοτριβείου που έχει λάβει περισσότερες από 100 παγκόσμιες διακρίσεις για τα προϊόντα του!

Το δώρο του νικητή περιλαμβάνει ένα μπουκάλι από το πιο βραβευμένο ελληνικό αγουρέλαιο, ένα μπουκάλι φυσικό αρωματισμένο ελαιόλαδο και μία πάστα ελιάς (Δείτε παρακάτω λεπτομέρειες για τα προϊόντα).

Συμμετοχή στο https://www.facebook.com/logiastaratatv1/

Για να λάβετε μέρος:
1. Κάντε like και share στη δημοσίευση
2. Κάντε σχόλιο με tag φίλων
3. Κάντε like στη σελίδα μας
4. Κάντε like στη σελίδα που μας προσφέρει το δώρο Eλαιοτριβείο Κύκλωπας – Kyklopas Extra Virgin Olive Oil
5. Follow στο Instagram @ kyklopas_premium_olive_oil
Λήγει στις 8 Αυγούστου 2019

 

Σε περίπτωση Follow/unfollow αποκλείονται οι συμμετέχοντες από μελλοντικούς διαγωνισμους. Η νικήτρια θα διαπιστωθεί εάν έχει ακολουθήσει όλα τα βήματα για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό.

Αγουρέλαιο: Ένα μονοποικιλιακο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πολύ χαμηλής οξύτητας ,ποικιλίας Μάκρης μοναδικής προσωπικότητας χάρη στο μικροκλίμα της περιοχής κ την εδαφική δομή του εδάφους των κτημάτων από τα οποία συλλέγεται στα μέσα του Οκτώβρη. Χαρακτηρίζεται από φρουτώδες μεσαίας έως υψηλής έντασης με έντονη φρεσκάδα πράσινης ελιάς κ νότες πράσινης μπανάνας, αγκινάρας κ φρεσκοκομμένου χόρτου. Ελαιοποιείται σε 4-8 ώρες από τη συλλογή του σε άριστες συνθήκες ελαιοποίησης και ψυχρής έκθλιψης. Στη γεύση πολύπλοκο κ ντελικάτο με μέτριας έντασης πίκρα κ πικάντικα, προτείνεται να καταναλωθεί ωμό σαν τελευταία πινελιά σε όλα σας τα πιάτα. To πιο βραβευμένο Ελληνικό ελαιόλαδο!

Φυσικά αρωματισμένα ελαιόλαδα: Ελιές αλεσμένες με πραγματικά φρούτα και βότανα από την Ελληνική γη. Ο πιο υγιεινός τρόπος να αρωματίσεις ένα ελαιόλαδο. Παίρνουμε μόνο τα πιο φρέσκα φρούτα και βότανα και τα ελαιοποιούμε με κρύα πίεση μαζί με μόλις λίγων ωρών μαζεμένες ελιές Μάκρης. Θα το βρείτε σε έξι διαφορετικές γεύσεις: Δυόσμου και Τζίντζερ, Σκόρδου, Tσίλι, Βασιλικού, Πορτοκαλιού, Λεμονιού.

Πάστες ελιάς: 1. Πάστα ελιάς με λιαστή ντομάτα και καυτερή πιπεριά: Υγιεινό και μεσογειακό ορεκτικό που νοστιμίζει κάθε γεύμα, φτιαγμένο από την ψίχα της ελιάς. Πώς θα τις γευτούμε; Πάνω σε ψωμί, πάνω σε αυγά, με κριτσίνια και παξιμάδια, με διάφορα τυριά. Είναι καταπληκτικό συμπλήρωμα οποιασδήποτε κόκκινης σάλτσας για ζυμαρικά ή για πίτσα. 2. Πάστα ελιάς με λιαστή ντομάτα και μανιτάρι porcini: Η πλούσια γεύση της Ελιάς με το πάντρεμα της λιαστής ντομάτας και του μανιταριού porcini μας δίνουν ένα εξαιρετικό έδεσμα. Συνοδεύει άριστα gourme πιάτα, πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί σαλάτες ζυμαρικά, λαδερά, όσπρια,ποικιλία τυριών και κρέας.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της εταιρείας και τα βραβεία που έχει λάβει στο http://kyklopas.com/el/