Ο Νίκος Αντωνίου παρουσιάζει το πρώτο του μυθιστόρημα!

Οι εκδόσεις Πνοή σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Αντωνίου “Το Γράμμα”. Την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017, ώρα 19:00 στην αίθουσα Πολιτιστικού Πολυχώρου “Δ.Χατζής” (Παλαιά Σφαγεία). Για το βιβλίο θα μιλήσουν, η φιλόλογος Ελένη Ζωγράφου και η ποιήτρια Νόνη Σταματέλου. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Γιάννης Δάφλος, διαχειριστής του “MyRealmOfBooks”.Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος-ποιητής Μίλτος Γήτας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Μπορεί η αγάπη να νικήσει τα πάντα; Ο Πέτρος συναντάει την Ξένια ύστερα από πολλά χρόνια και το μυαλό του πλημμυρίζει με αναμνήσεις. Αυτή η κοπέλα ήταν κάποτε τα πάντα γι’ αυτόν, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Αναζητά κάποιον τρόπο για να την προσεγγίσει ξανά και αποφασίζει να της στείλει ένα γράμμα. Και τότε… Μερικές φορές η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Μπορεί να φέρει δάκρυα και γέλιο την ίδια στιγμή. Ο Πέτρος θα καταλάβει με τον δύσκολο τρόπο ότι ο μοναδικός αντίπαλος είναι ο χρόνος και θα μετανιώσει που τον άφησε να πάει χαμένος. Άραγε, θα καταφέρει να στείλει αυτό το γράμμα προτού να είναι πολύ αργά;

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Νίκος Αντωνίου γεννήθηκε στα Ιωάννινα, όπου και πραγματοποιεί σπουδές στο ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων, στο τμήμα Δημοσιογραφίας. Κείμενα και άρθρα του έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς σε τοπικά sites και blogs. Πέραν της Δημοσιογραφίας ασχολείται και με τη φωτογραφία διατηρώντας στο facebook δική του σελίδα φωτογραφίας με το όνομα NikosAdrenaline “Photography” με περισσότερα από 700 like.