Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Σας προσκαλούμε στις  χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ να γιορτάσουμε μαζί τα φετινά Χριστούγεννα  με κέφι, χαρά και αισιοδοξία.

  • Στις 18.12.17 & 19.12.17 Ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο ισόγειο του Νοσοκομείου Χατζηκώστα (ώρες: 10.00 π. μ. – 18.00μ.μ.). Θα βρείτε χειροποίητα δώρα, κοσμήματα, αρωματικά φυτά, πλεχτά και γλυκά, όλα δημιουργίες των μελών του Συλλόγου Οικογένειας, και μελών του Συμβουλευτικού Σταθμού Ιωαννίνων του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.
  • Στις 19.12.17 ( ώρες 18.00μ.μ. – 21.00μ.μ.) στον πεζόδρομο της οδού Σκουφά ο Συμβουλευτικός Σταθμός του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ στην Άρτα διοργανώνει χριστουγεννιάτικη δράση με μουσική, γλυκά, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον μας επισκεφτεί να κατασκευάσει μαζί με εμάς τα δικά του χριστουγεννιάτικα στολίδια , να γράψει τις δικές του ευχές.
  • Στις 21.12.17 (ώρες 18.00μ.μ. – 21.00μ.μ.) επί της οδού Μιχαήλ Αγγέλου & Βλαχλείδη ο Συμβουλευτικός Σταθμός του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ στα Ιωάννινα διοργανώνει χριστουγεννιάτικη δράση με μουσική, γλυκά, αναψυκτικά, πολύχρωμα μπαλόνια. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να κατασκευάσει τα δικά του στολίδια και να γράψει τις δικές του ευχές.