🎉🎉ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ🎉🎉 ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ REMOUNDO!!!

Λατρεύω τα επιτραπέζια και είναι ανεκτίμητες οι στιγμές που περνάμε διασκεδάζοντας με έξυπνα παιχνίδια που μας ψυχαγωγούν και συγχρόνως αναπτύσσουν τις δεξιότητές μας! Η αγαπημένη μου Remoundo επιτραπέζια και παζλ προσφέρει εδώ και 70 χρόνια ελληνικά επιτραπέζια και εκπαιδευτικά παιχνίδια με ποιότητα και κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας!
Σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί 6 τυχεροί (3 στο facebook και 3 στο instagram) θα κερδίσουν το επιτραπέζιο της επιλογής τους από την φωτογραφία (δείτε παρακάτω λεπτομέρειες)!

Για να λάβετε μέρος:
1. Κάντε like και share στη δημοσίευση
2. Κάντε σχόλιο με tag φίλων, το insta name σας και την επιλογή σας
3. Κάντε like στη σελίδα μας
4. Κάντε like στη σελίδα που μας προσφέρει το δώρο Remoundo επιτραπέζια και παζλ
5. Follow στο Instagram @remoundogames και @sofiatsepa

Λήγει στις 18 Δεκεμβρίου 2019

Μπείτε στο www.remoundo.gr για να δείτε όλα τα παιχνίδια που κατασκευάζονται από την εταιρεία.

Μακριά Γαϊδούρα: τοποθέτησε τα πιόνια σου πάνω στην γαϊδούρα της αντίπαλης ομάδας για να την ρίξεις! Σχεδιάσε προσεχτικά την άμυνά σου γιατί μπορεί ρίξουν την δική σου γαϊδούρα πρώτη και να χάσεις!

Πέτρα-Ψαλίδι-Μολύβι-Χαρτί: Το παιχνίδι Πέτρα – Ψαλίδι – Μολύβι – Χαρτί τώρα με κάρτες. Μονομάχησε με τους φίλους σου και αν έχεις την πιο δυνατή κάρτα, θα είσαι ο νικητής. Πρόσεξε μόνο μην σε σπάσουν, κόψουν, γράψουν ή τυλίξουν οι αντίπαλοί σου!

Ποτηρομαχίες: Ταίριαξε και κέρδισε. Χτύπα τη σβούρα χρωμάτων και τοποθέτησε γρήγορα τα ποτήρια σου στις θέσεις στήριξης. Γίνε ο πρώτος που θα ξεφορτωθεί τα ποτήρια του.

Πρόσωπο Ζώο Πράγμα: Πρόσωπο ζώο πράγμα και όχι μόνο. 60 διαφορετικές κατηγορίες για να διαλέξετε, και να παίξετε με τους φίλους σας το πιο γνωστό παιχνίδι λέξεων.
Μουτζούρης: Μουτζούρης ! Ξεφορτώσου τον .. γιατί αν σου μείνει μουτζουρώθηκες! Ένα θεότρελο παιχνίδι για όλους, που δεν κερδίζουν πάντα οι μεγάλοι!

Τυφλόμυγα: Τώρα το παιχνίδι παίζεται και αλλιώς! Με κλειστά ή ανοικτά τα μάτια γίνε η Τυφλόμυγα. Για να κερδίσεις πιάσε και βρες ποιος είναι ο αντίπαλός σου.