🎉🎉ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ🎉🎉. ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΧΕΙΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ AURA HELLAS!!

Οι γυναίκες γνωρίζουμε καλά πως το σωστό κραγιόν μπορεί να μας τονώσει την αυτοπεποίθηση και να αλλάξει όλη την εικόνα του προσώπου μας!
Γι’ αυτό σε συνεργασία με την AURA Hellas θα δώσουμε την ευκαιρία σε 2 φίλες μας να κερδίσουν από ένα κραγιόν Ultimatte & το μηχανικό μολύβι χειλιών, σε απόχρωση του κραγιόν! Οι νικήτριες θα μπορέσουν να διαλέξουν και την απόχρωση που επιθυμούν! Εγώ επέλεξα την #907!! Εσείς;

Συμμετοχή στο https://www.facebook.com/logiastaratatv1/

Για να λάβετε μέρος:

1. Κάντε like και share στη δημοσίευση
2. Κάντε σχόλιο με tag φίλων και το insta name σας
3. Κάντε like στη σελίδα μας Λόγια Σταράτα με τη Σοφία Τσέπα
4. Κάντε like στη σελίδα AURA Hellas
5. Follow @aurahellas και @sofiatsepa

Λήγει στις 23 Σεπτεμβρίου

Η Aura δημιουργήθηκε to 1996 για να προσφέρει μέσα από την ψυχή και την καρδιά επαγγελματικά καλλυντικά που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, σε όλες τις φυλές αναδεικνύοντας τη γυναικεία προσωπικότητα.
Ολόκληρη η γκάμα των προϊόντων της κατασκευάζεται από την υψηλότερη ποιότητα των πρώτων υλών , η οποία οδήγησε και σε συνεργασία με παγκόσμιους ηγέτες στην παραγωγή των καλλυντικών.
Στόχος της εταιρείας είναι να παρουσιάζει ακόμα καλύτερα προϊόντα, όσον αφορά την καινοτομία και ποιότητα, να είναι αποτελεσματική στην παροχή υπηρεσιών στους πελάτες σεβόμενη τους όρους συνεργασίας και καλύπτοντας τις ανάγκες τους.
Η Aura διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση , όπως πιστοποιητικο ISO 9001: 2000. Η μονάδα παραγωγής ειναι εκσυγχρονισμενη πλήρως σύμφωνα με τα πρότυπα G.M.P.
Η Agora D.C.Imp.Ex.P.C. είναι μια Ελληνική εταιρία εισαγωγών – εξαγωγών ,εκπροσωπεί – διανέμει σε όλη την Ελλάδα τα Premium καλλυντικά του οίκου Aura .

Μπείτε στη σελίδα www.agoracosmetics.gr για να δείτε όλα τα προϊόντα της!!