🎉🎉ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ🎉🎉 ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ!!

Πρόσφατα απέκτησα μία νέα λατρεία, τα νέα Μάκια Μάκια που κυκλοφορούν και σε κυπελλάκι από τη αγαπημένου μου παξιμαδούΠΟΛΗ!

Τα Μάκια Μάκια κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές όπως παξιμαδάκια σαν φρυγανιά, κριτσίνια και cookies!! Όλα σε υπέροχες και μυρωδάτες γεύσεις όπως γραβιέρα, ντομάτα-λάδι-ρίγανη, πολύσπορα, σοκολάτα, βανίλια και σε πολλούς ακόμη νόστιμους συνδυασμούς!

Σήμερα σκέφτηκα να προσφέρω και σε εσάς τις γεύσεις που δοκίμασα πρόσφατα. Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα νόστιμο πακέτο που θα περιλαμβάνει ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ σε 5 διαφορετικές γεύσεις!!

Συμμετοχή στο https://www.facebook.com/logiastaratatv1/

Για να λάβετε μέρος:
1. Κάντε like και share στη δημοσίευση
2. Κάντε σχόλιο με tag φίλων και το insta name σας
3. Κάντε like στη σελίδα μας Λόγια Σταράτα με τη Σοφία Τσέπα
4. Κάντε like στη σελίδα που μας προσφέρει το δώρο παξιμαδούΠΟΛΗ
5. Follow στο Instagram @sofiatsepa

Λήγει στις 24 Οκτωβρίου 2019

Μπείτε στο https://paximadoupoli.gr/ και δοκιμάστε όλες τις καταπληκτικές γεύσεις!!

Η παξιμαδούΠΟΛΗ είναι μια Πολιτεία Υπεραγορά Παξιμαδιών, που επιλέγει τα καλύτερα προϊόντα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών-αρτοποιών, από όλους τους νομούς της Κρήτης και μας τα προσφέρει με γνώμονα την ποιότητα και τα οφέλη της κρητικής διατροφής.
Μια γευστική συντροφιά για όλες τις ώρες της ημέρας. Γλυκά κουλουράκια για να συνοδεύσετε τον καφέ, το τσάι, τον χυμό. Αλμυρές γεύσεις που ταιριάζουν απόλυτα με το κρασί, την τσικουδιά, τη μπύρα ή το ούζο. Παξιμάδια κρίθινα ή σικάλεως ψημένα στον ξυλόφουρνο, όπου με τη συνοδεία γαλακτοκομικών προϊόντων και λαχανικών, μεταμορφώνονται σε ένα πλήρες υγιεινό γεύμα, καλύπτοντας με τον πλέον γευστικό τρόπο τις ημερήσιες διατροφικές ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού.