🎉🎉ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ🎉🎉. Κερδίστε σκουλαρίκια από την Art4all!!

Πρόσφατα ανακάλυψα την τεχνοτροπία Shoutache και έχω μείνει έκπληκτη με τα υπέροχα κοσμήματα και αξεσουάρ που κατασκευάζονται με αυτόν τον τρόπο!

Πέτρες, χάντρες και άλλα… συνδυάζονται για να δημιουργηθεί ένα πολύχρωμο, ελαφρύ, μοναδικό και εντυπωσιακό κόσμημα!!!

Σήμερα, σε συνεργασία με την Art 4 All προσφέρουμε σε μία τυχερή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που έχω λατρέψει!!

Συμμετοχή στο https://www.facebook.com/logiastaratatv1/

Για να λάβετε μέρος:

1. Κάντε like και share στη δημοσίευση
2. Κάντε σχόλιο με tag φίλων και το insta name σας
3. Κάντε like στη σελίδα μας Λόγια Σταράτα με τη Σοφία Τσέπα
4. Κάντε like στη σελίδα Art 4 All
4. Follow @art4allgr και @sofiatsepa

Λήγει στις 11 Οκτωβρίου

Μπείτε στο www.art4all.gr για να δείτε όλα τα χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, κατασκευασμένα με την τεχνοτροπία Shoutache!

Soutache είναι μια γαλλική λέξη που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1800. Προέρχεται από την ουγγρική λέξη sujtas και σημαίνει πλεξούδα. Ήρθε από την Κίνα για πρώτη φορά στην Ευρώπη τον 14-15ο αιώνα μαζί με το μεταξωτό ύφασμα.
Η τέχνη soutache χρησιμοποιήθηκε για να στολίζει τα στρατιωτικά ρούχα με σκοπό να εμφανίζει το βαθμό της στολής, και αργότερα προσαρμόστηκε πάνω σε ιστορικά ρούχα, θρησκευτικά εμβλήματα και στην διακόσμηση του σπιτιού, κυρίως των πλουσίων.
Μόλις ανακάλυψαν ότι στο κορδόνι μπορούν να χρησιμοποιήσουν χρυσή και ασημί κλωστή , τότε άρχισαν να φτιάχνουν κοσμήματα με την τεχνική αυτή.
Η πρώτη γνωστή στο κόσμο που δημιούργησε κοσμήματα soutache ήταν η Ισραηλινή Dori Csengeri.
Τα νήματα που χρησιμοποιούνται στο soutache έρχονται σε πολλά χρώματα και είναι συχνά κατασκευασμένα από φυσικά υφάσματα, όπως μετάξι και μαλλί. Συνθετικά και ημι-συνθετικές ίνες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, καθώς και μεταλλικά νήματα από ασήμι ή χρυσό.