🎉🎉🎉ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 🎉🎉🎉 ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ NATURA VITA GROUP!!

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η κακή διατροφή καθιστούν πλέον απαραίτητα τα συμπληρώματα διατροφής ώστε να λάβει ο οργανισμός μας όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία!

Σήμερα θα προσφέρουμε σε έναν τυχερό ένα πακέτο με 3 συμπληρώματα διατροφής Natura Vita Group που επέλεξα από την αγαπημένη μου JMN Pharmaceutical, την ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και ευρύτερα στο χώρο της υγείας και του ευ ζην.

Το πακέτο περιλαμβάνει 1 συσκευασία Omega-3 1000 mg Fish Oil, 1 συσκευασία Melatonin 1 mg και 1 συσκευασία Skin, Hair and Nails (δείτε παρακάτω λεπτομέρειες για τα συμπληρώματα και την εταιρεία).

Συμμετοχή στο https://www.facebook.com/logiastaratatv1/

Για να λάβετε μέρος:
1. Κάντε like και share στη δημοσίευση
2. Κάντε σχόλιο με tag φίλων και το insta name σας
3. Κάντε like στη σελίδα μας Λόγια Σταράτα με τη Σοφία Τσέπα
4. Κάντε like στη σελίδα Natura Vita Group
5. Κάντε follow @naturavitagroup και @sofiatsepa

Λήγει στις 10 Οκτωβρίου 2019

Omega-3 1000 mg Fish Oil: Συσκευασία: 30 Κάψουλες
Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ανήκουν στην κατηγορία των λιπαρών οξέων που δεν μπορεί να συνθέσει το σώμα μας και θα πρέπει να τα καταναλώνουμε από την καθημερινή μας διατροφή. To φυσικό συμπύκνωμα ιχθυελαίου που χρησιμοποιείται σε αυτήν την κάψουλα, έχει παρασκευαστεί κάτω από αυστηρούς ελέγχους που εγγυώνται την ποιότητα του προϊόντος. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που βρίσκονται φυσικά στο ιχθυέλαιο δρουν προστατευτικά υπέρ της υγείας της καρδιάς ενώ συμβάλλουν στην υγιή λειτουργία του εγκεφάλου. Δεδομένα ερευνητικών μελετών έχουν καταδείξει ότι η λήψη ωμέγα-3 λιπαρών οξέων παρουσιάζει αντιφλεγμονώδη δράση, συνδράμοντας έμμεσα στην προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος. Επιπλέον, μελέτες υποδεικνύουν ότι η συμπληρωματική λήψη ωμέγα-3 λιπαρών οδηγεί μακροπρόθεσμα σε μείωση της “κακής” (LDL) χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων. Αρ. Γνωστοποίησης από τον Ε.Ο.Φ: 77083 – 18.07.18

Melatonin 1 mg: Συσκευασία: 30 Ταμπλέτες
Το μεταβαλλόμενο ωράριο εργασίας, η αλλαγή χρονικής ζώνης ή ορισμένες παθολογικές καταστάσεις, οδηγούν σε διαταραχές του ύπνου με κύριο χαρακτηριστικό την υπερβολική υπνηλία ή αϋπνία. Η λήψη μελατονίνης επανασυγχρονίζει το βιορυθμό του οργανισμού και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου (εύρος και επάρκεια). Κάθε ταμπλέτα της Natura Vita περιέχει 1 mg μελατονίνη, μια ορμόνη/χημική ουσία με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, η οποία παράγεται με φυσιολογικό τρόπο στην επίφυση του εγκεφάλου, καθορίζονταςι τον κιρκάδιο (ημερήσιο) ρυθμό και άλλες λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού.
Αρ. Γνωστοποίησης από τον Ε.Ο.Φ: 103690 – 16.11.17
Προϊόν κατάλληλo για Χορτοφαγική Διατροφή.

Skin, Hair and Nails: Συσκευασία: 60 Ταμπλέτες
Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για υγιές δέρμα, μαλλιά και νύχια. Ο αρμονικός συνδυασμός συστατικών στις κατάλληλες ποσότητες παρέχει στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια, όλα τα εφόδια ώστε να διατηρήσουν την υγιή τους κατάσταση και εμφάνιση. Η καθημερινή λήψη του Skin, Hair and Nails βελτιώνει τη δομή των πρωτεϊνών των κυττάρων του δέρματος, προάγοντας τη φυσιολογική εμφάνιση της επιδερμίδας. Επιπλέον, επιδρά ενισχυτικά ως προς τη δύναμη, το πάχος και τη στιλπνότητα της τρίχας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη δομή των νυχιών.
Αρ. Γνωστοποίησης από τον Ε.Ο.Φ: 77085 18.07.18.
Προϊόν κατάλληλo για Χορτοφαγική Διατροφή.

Μπείτε στο www.naturavita-group.com για να δείτε όλα τα προϊόντα!

Οι κυριότερες δραστηριότητες της JMN Pharmaceutical επικεντρώνονται στην ανάπτυξη, την εμπορική προώθηση και τη διανομή φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, καθώς επίσης και προϊόντων ειδικής διατροφής.
Η JMN Pharmaceutical παραμένει προσηλωμένη μέχρι σήμερα σε όλες τις αξίες που έθεσε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της. Οι υπηρεσίες που παρέχει, περιλαμβάνουν τη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας των προϊόντων της και την αποτελεσματικότητά τους για όσους τα έχουν ανάγκη. Η λεπτομερής επιθεώρηση και οι επιστημονικά επικυρωμένες ημερομηνίες λήξης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της δραστηριότητας της εταιρείας, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των προϊόντων από την πρώτη ημέρα αποθήκευσης. Οι εγκαταστάσεις που στεγάζουν τα προϊόντα της εταιρείας, υπερβαίνουν τις οδηγίες περί αποθήκευσης τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής. Οι αποθηκευτικοί χώροι έχουν μονάδες για έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας, οι οποίες λειτουργούν επιπλέον τη νύχτα, για να αποφεύγονται οι μεταβολές που επηρεάζουν την ποιότητα των προϊόντων. Οι εν λόγω εγκαταστάσεις έχουν λάβει την Πιστοποίηση Διασφάλισης Ποιότητας κατά ISO 9001 και η επαναξιολόγησή τους λαμβάνει χώρα ετησίως, σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO 9001.