Διανομή κρέατος και παιδικών παπουτσιών σε δικαιούχους στο Δήμο Ζίτσας

Στο  «πλευρό» ευπαθών κοινωνικά οικογενειών συνεχίζει να βρίσκεται ο Δήμος Ζίτσας με δράσεις που ενισχύουν το κοινωνικό του «πρόσωπο».

Το πρωί της Πέμπτης (01/11/2018) μοίρασε 900κιλά κρέας (μοσχάρι και χοιρινό) σε 149 νοικοκυριά στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους Τ.Ε.Β.Α/ FEAD 2014-2020».

Την ίδια μέρα, μοίρασε παπούτσια σε  53 παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών. Η εν λόγω δράση υλοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά μέσω του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου σε συνεργασία με την οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» και  χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας ΤΟΜS που προσέφερε τα καινούργια ζευγάρια παπούτσια.

Εκπρόσωποι του «Μαζί για το Παιδί» με τους υπαλλήλους του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ζίτσας υποδέχθηκαν τα παιδιά στα γραφεία του Κέντρου και τους προσέφεραν από ένα ζευγάρι παπούτσια.

Είχε προηγηθεί από το Κέντρο Κοινότητας η καταγραφή των αναγκών με συγκεκριμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια των παιδιών οικογενειών που διαμένουν στις Τ.Κ. του Δήμου Ζίτσας.