Δήμος Πωγωνίου: Ετοιμάζεται για τον 4ο “Δρόμος της Νίκης”

Τον 4ο «ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ» διοργανώνει στις 21 & 22 Οκτωβρίου ο Δήμος Πωγωνίου, στα πλαίσια εορτασμού του ιστορικού «ΟΧΙ».

Φέτος, για πρώτη φορά, θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου αγώνας Vertical 4,2χλμ, με την ονομασία «Μαχητής», προσφέροντας στους δρομείς μια δυνατή ασφάλτινη διαδρομή  η οποία θα ξεκινά από το Δημαρχείο (Καλπάκι) θα κατευθύνεται στο ιστορικό Ύψωμα Μαχητής, στο οποίο δεσπόζει το Μνημείο του Έλληνα Πολεμιστή του έπους του ΄40, στο σημείο αυτό θα γίνεται αναστροφή και οι δρομείς θα τερματίζουν στο Δημαρχείο. Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένοι πλέον αγώνες 9 και 21 χλμ καθώς επίσης και παιδικός αγώνας 1.000μ.

Ο Δήμος Πωγωνίου συνεχίζοντας τις διοργανώσεις των αγώνων του «ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ», οι οποίοι πλέον αποτελούν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων «ΚΑΛΠΑΚΙΑ», τιμά το έπος του ’40 ενώ παράλληλα στέλνει και το μήνυμα ότι άθληση συμβάλει καθοριστικά στην σωματική και ψυχική μας υγεία.

Σας περιμένουμε στην έδρα του Δήμου Πωγωνίου, στο ιστορικό Καλπάκι, να κηρύξουμε όλοι μαζί την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, να συμμετάσχουμε στα υπέροχα αθλητικά events που έχουν προγραμματιστεί και να τιμήσουμε τους προγόνους μας οι οποίοι έγραψαν με λαμπρά γράμματα το ιστορικό και νικηφόρο έπος του ’40.

Λεπτομέρειες για τους αγώνες θα γνωστοποιηθούν με την αναλυτική προκήρυξη.