Ετήσια χορευτική παράσταση DanceArt Academy και Dancelite Academy

Οι σχολές χορού DanceArt Academy (στο κέντρο Ιωαννίνων) και Dancelite Academy (στην Ανατολή Ιωαννίνων) παρουσιάζουν την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:30, στο Θέατρο Φρόντζου, την ετήσια παράστασή τους με τη συμμετοχή όλων των χορευτών τους.

Οι σχολές χορού DanceArt και Dancelite εκτός από την εκμάθηση χορών όπωςSalsa, bachata , contemporary, latin, commercial, high heels , tango, break dance , belly dance και hip hopδραστηριοποιούνται και στον αγωνιστικό χορό με πλήθος αθλητών σόλο, αλλά και ομάδων τους να διαγωνίζονται σε αγώνες της Ελλάδας και του εξωτερικού σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις. Παράλληλα, διοργανώνουν σεμινάρια χορού, θεματικές παραστάσεις και συμμετέχουν σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Μεταξύ των διακρίσεών τους ξεχωρίζουν η 4η θέση και 7η θέση στον διεθνή αγώνα χορού IDOWorldChampionshipsπου διεξήχθη στα Σκόπια τον Νοέμβριο του 2023, η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Χορού Worldlatin dance cup το 2025 που θα διεξαχθεί στην Κολομβία και η πρόκρισηστο AmsterdansInternationalCompetition το 2025 που θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ.

Προπονητές: Βασιλική Σεντελέ, Αλίκη Πιστιώλα , Βαλεντίνα Τσιάμαντα, Ερμής Νάκης , Γιώργος Παντέλης , Εριφύλλη Ψαροπούλου , Στέλλα Κουτσογιάννη , Φίλιππος Μπίτσας ,Αλίκη Λύδια Σέλα , ΌλγαΚατσάνου.

Την παρουσίαση της παράστασης επιμελείται η Σοφία Τσέπα, δημοσιογράφος.