Εξαιρετική η εμφάνιση του Ν.Ο.Ι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα -23

Με μετάλλια στην φαρέτρα αλλά και εξαιρετικές εμφανίσεις επέστρεψαν οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα -23 που διεξήχθη στις 26 & 27 Αυγούστους στο Krefeld της Γερμανίας.

Η Νταρα Νεφέλη κατέλαβε την 3η θέση σε έναν απαιτητικό τελικό στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ Γυναικών -23, μέχρι τα τελευταία μέτρα, με τη συναθλήτριά της Ασβεστά Ιωάννα του ΝΟΘ.

4η θέση έλαβε ο Φαϊτάς Παύλος στον τελικό του αγωνίσματος της Δίκωπου άνευ -23 με το συναθλητή του Μπουκουβάλα Ζήση του ΟΕ.

6η θέση κατέλαβαν στον τελικό του αγωνίσματος Τετράκωπου άνευ οι Παλαιοπάνος Λεωνίδας, Κωστούλας Βασίλης και Κούτρας Δημήτρης με τον συναθλητή τους Τζουμέζη Λεωνίδα του ΕΝΟΑ.

Τέλος, την 8η θέση κατέλαβε ο Καραγιάννης Κωνσταντίνος με τον συναθλητή του Αθανασιάδη-Καούδη Άγγελο, στο αγώνισμα του Διπλού Σκιφ Ελ.Βαρών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων συγχαίρει για μία ακόμη φορά τους αθλητές του καθώς και όλη την ελληνική αποστολή  για τις επιτυχίες τους.

 

 

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών ο Θανάσης Παλαιοπάνος

 

Για το Βελιγράδι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών αναχώρησαν χθες η ομάδα Ανδρών-Γυναικών (dream team) της Εθνικής ομάδας και ο αθλητής του Ν.Ο.Ι. Θανάσης Παλαιοπάνος. Η εθνική ομάδα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών με έξι (6) πληρώματα.

Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς καθώς θα δοθούν τα πρώτα Ολυμπιακά Εισιτήρια, με τον Θανάση Παλαιοπάνο να διεκδικεί με αξιώσεις το πολυπόθητο εισιτήριο στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ Ανδρών για τους Ολυμπιακούς του 2024 στο Παρίσι με το συναθλητή του Καλανδαρίδη Γιάννη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εύχεται καλή δύναμη και στους δυο, καθώς και σε όλη την αποστολή και να γυρίσουν όλοι με χαμόγελα.