«Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών», ημερίδα από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των Επιχειρηματικών Συναντήσεων της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής και Ιονίου (Β2Β EUSAIR 2017),  που υλοποίησε στα Ιωάννινα τον πρόσφατο Μάιο και οι οποίες ήδη αρχίζουν να αποδίδουν τους πρώτους καρπούς, συνεχίζοντας την άοκνη δραστηριότητά του για την επίλυση των πολλών και σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Επιχειρηματικός κόσμος, τόσο τοπικά όσο και πανελλήνια, διοργανώνει την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 στις 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεών του στα Ιωάννινα (Αραβαντινού 5ε), ειδική Εκδήλωση σχετική με τον «Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών».

Όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ένα ιδιαίτερα φλέγον θέμα, το οποίο ταλανίζει τόσο τις Επιχειρήσεις όσο και τα νοικοκυριά ολόκληρης της χώρας. Ο «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών», ίσως, είναι η τελευταία ευκαιρία διάσωσης χιλιάδων μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και καλούμε τις διοικήσεις των τραπεζών και την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών να υποστηρίξουν τη διαδικασία προς όφελος όλων.

 

Στην Εκδήλωση, θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Φ. Κουρμούσης ο οποίος, θα δώσει οδηγίες για την ένταξη των Επιχειρήσεων και των νοικοκυριών στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών. Η Εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μια συζήτηση κατά την οποία ο ομιλητής θα παράσχει πληροφορίες και θα προσανατολίσει τους συμμετέχοντες προς τις κατάλληλες κατευθύνσεις αναζήτησης λύσεων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 «ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ»,  Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Αίθουσα Εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Ιωαννίνων  (Αραβαντινού 5ε, Ιωάννινα)

 

18:45 – 19:00      Προσέλευση

 

19:00 – 19:05      Χαιρετισμός του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννη β.Μήτση.

 

19:05 – 20:00      «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών»:

  • Ποιο είναι το θεσμικό πλαίσιο και πώς αντιμετωπίζονται τα «Ιδιωτικά χρέη»;
  • Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα «Κόκκινα Δάνεια»;
  • Πώς θα αντιμετωπίσουμε τις οφειλές προς το δημόσιο (Δ.Ο.Υ., ΕΦΚΑ);

 

Ομιλητής, ο κ. Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Τομεακός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Κυβερνητικού Συμβουλίου Υπουργών Οικονομίας, Οικονομικών, Εργασίας (ΚΥΣΔΙΧ).

 

 

20:00 – 20:30      Ερωτήσεις – Συζήτηση

 

 

20:30                  Κλείσιμο Εκδήλωσης