«Γιάννενα Τώρα»: Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας της παράταξης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές η καθιερωμένη εκδήλωση – κοπή πίτας της Δημοτικής Παράταξης Δ. Ιωαννιτών «Γιάννενα Τώρα» για την έναρξη του αυτοδιοικητικού έτους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά μέλη και φίλοι της παράταξης.

Υπήρξαν σύντομες παρεμβάσεις – χαιρετισμοί από τον Άρη Μπαρτζώκα, επικεφαλής της παράταξης, από τον Δημήτρη Πάνου, Δημοτικό Σύμβουλο – Μέλος της Παράταξης και από τον Τριαντάφυλλο Μιχαηλίδη, συντονιστή της Γραμματείας της Παράταξης.

Ο επικεφαλής και τα στελέχη της παράταξης στις παρεμβάσεις τους αναφέρθηκαν στους στόχους της παράταξης για το επόμενο διάστημα και ιδίως για την βούληση της παράταξης να καταστήσει το Δημοτικό Συμβούλιο χώρο ουσιαστικού διαλόγου, αλλά και να φροντίζει ώστε τα μεγάλα θέματα της πόλης να απασχολούν το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακολούθησαν συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων μεταξύ των μελών σε γόνιμο και δημιουργικό κλίμα, καθώς επίσης και καλωσόρισμα – γνωριμία μεταξύ νέων – παλαιών μελών.

Επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα της παράταξης για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου και η εκδήλωση έκλεισε πανηγυρικά με την κοπή της πίτας της παράταξης.