Η Media Strom γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα ύπνου με μεγάλες προσφορές!

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ύπνου στις 18/03,  τώρα στη Media Strom  εβδομάδα προσφορών με διπλό στρώμα Αdvance LIVE με τεχνολογία #nonstopsleep, 7 ζώνες στήριξης και πιστοποίηση Oeko-tex – χωρίς επιβλαβή χημικά & τοξικές ουσίες για τον άνθρωπο και τη φύση – για ολόκληρο το στρώμα μόνο 398€ και προσφορές έως 50% στις κορυφαίες σειρές Optimum & Prime.

  1. Η επιλογή του σωστού στρώματος είναι εντελώς προσωπική. Γι’ αυτό πρέπει να δοκιμάσετε το νέο σας στρώμα πριν το αγοράσετε ώστε να είστε σίγουροι ότι καλύπτει τις προσωπικές σας ανάγκες για ξεκούραση και χαλάρωση. Αν το στρώμα προορίζεται για ζευγάρι, τότε συνίσταται να το δοκιμάσουν και οι δύο για να καταλήξουν σε αυτό που τους ικανοποιεί απόλυτα.

2. Το σωστό στρώμα πρέπει να προσαρμόζεται και να ακουλουθεί τις φυσικές καμπύλες του σώματος, χωρίς να πιέζει τους ώμους ή τους γοφούς. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα της Media Strom  και αφιερώστε όσο χρόνο επιθυμείτε στη δοκιμή των στρωμάτων. Ξαπλώστε πάνω στα στρώματα, παίρνοντας τη συνηθισμένη σας στάση ύπνου.

 

3. Όσο σημαντικό είναι το στρώμα για έναν καλό ύπνο, το ίδιο σημαντικό είναι και το μαξιλάρι που πρέπει να στηρίζει ιδανικά τον αυχένα μας. Το μαξιλάρι μας καλό είναι να αλλάζει κάθε 3 χρόνια για να μας προσφέρει άνεση & υγιεινή στον ύπνο. Αναλόγως της ηλικίας, του φύλου αλλά και του σωματότυπου, διαφέρει η σωστή επιλογή για τον καθένα. Η Media Strom, ο δικός σου Sleep Coach, μέσα από τις 4 διαφορετικές κατηγορίες μαξιλαριών(πούπουλο, λάτεξ, memory foam και μικροίνες)μπορεί να σας προσφέρει το ιδανικό για εσάς σε αίσθηση και άνεση μαξιλάρι.Πήγαινε στη Media Strom  , το δικό σου Sleep Coach, για να βρεις το δικό σου μαξιλάρι!

4. Για να έχουμε ένα ξεκούραστο ύπνο απαραίτητη είναι η σωστή επιλογή στρώματος , είναι και το μαξιλάρι που στηρίζει το πιο ευαίσθητο σημείο του σώματος που είναι ο αυχένας, αλλά το ίδιο σημαντικό ρόλο παίζει και το κάλυμμα που θα δημιουργήσει το κατάλληλο micro clima και θα ολοκληρώσει την εμπειρία ύπνου! (ΜΕΝΤΙΑ ΣΤΡΟΜ) , το δικό σου Sleep Coach, τη μεγάλη συλλογή καλυμμάτων  με μοναδικές ιδιότητες, για να δημιουργήσετε το ιδανικό για εσάς σύστημα ύπνου SLEEP PERFECT!

5. Μετά από 7 χρόνια καθημερινής χρήσης ήρθε η ώρα να αλλάξεις στρώμα αν:

  • ξυπνάς με μουδιασμένα άκρα / πιασμένος / κουρασμένος / χωρίς ενέργεια
  • δεν κοιμάστε το ίδιο με παλιά
  • το στρώμα σας αναδίδει δυσάρεστες οσμές
  • το στρώμα σας είναι εμφανώς φθαρμένο
  • δεν απολαμβάνεις τον ύπνο!
  • ξυπνάς συχνά μέσα στη νύχτα!
  • αργείς να βολευτείς όταν ξαπλώνεις!

Πήγαινε στη Media Strom (ΜΕΝΤΙΑ ΣΤΡΟΜ) , το δικό σου Sleep Coach, και ανακάλυψε τη μεγαλύτερη συλλογή στρωμάτων σε αίσθηση, υλικά & τιμή και ζήσε τη κορυφαία εμπειρία ύπνου!