“Λόγια Σταράτα στα Fm” 13-1-20

Δείτε ξανά την εκπομπή:

Με ένα ευχάριστο νέο για τη μάχη ενάντια στα σημάδια του χρόνου ξεκίνησαν τα «Λόγια Σταράτα στα Fm» την περασμένη Δευτέρα. Ο λόγος για το lifting υπερήχων HIFU, που εγγυάται άμεσο αποτέλεσμα διαρκείας, ανώδυνα και χωρίς αποθεραπεία. Την καινοτόμα αυτή μέθοδο αναίμακτου lifting μας παρουσίασε η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Έφη Μάρκου, που είναι η μοναδική που διαθέτει τέτοιο μηχάνημα πανελλαδικά.

Η Ultherapy – HIFU θεραπεία χρειάζεται μία μόνο συνεδρία και τα αποτελέσματά της διαρκούν περί τα πέντε χρόνια ενώ, πέρα από το πρόσωπο, μπορεί να εφαρμοστεί και σε διάφορες περιοχές του σώματος όπως είναι το ντεκολτέ, το διπλοσάγωνο, τα χέρια, τα πόδια, η χαλαρωμένη κοιλιά λεχωΐδας κ.ά. Ένα ακόμα θετικό της συγκεκριμένης θεραπείας είναι και το προσιτό της κόστος.

Αμέσως μετά υποδεχθήκαμε τον μουσικοσυνθέτη Μάριο Κατσάνο με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τίτλο Picture. Ο κ. Κατσάνος μας μίλησε για το πώς προέκυψε το νέο του τραγούδι αλλά και τη διαδικασία της σύνθεσης μουσικής γενικότερα. Συζητήσαμε ακόμη για τα πλεονεκτήματα που έχει ένας μουσικός όταν δραστηριοποιείται σε επαρχιακή πόλη, όπως είναι οι πιο οικονομικές πρόβες, αλλά και τα μειονεκτήματα, όπως είναι η δυσκολία να βρει κανείς άλλους μουσικούς για να σχηματίσει συγκρότημα. Τέλος, ο κ. Κατσάνος μας μίλησε για το συγκρότημά του Mystic Libraries και την περιοδεία που ετοιμάζουν, ενώ μία συναυλία έχει προγραμματιστεί να γίνει στα Ιωάννινα.

Μιλώντας τηλεφωνικά στα «Λόγια Σταράτα στα Fm» ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης ζήτησε καλύτερη οργάνωση και συντονισμό κράτους και τοπικής αυτοδιοίκησης στη διαχείριση του προσφυγικού.

Στο Χανόπουλο Άρτας σε ιδιωτική έκταση πρόκειται να δημιουργηθεί δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών χωρητικότητας 1.500 ατόμων, κάτι που βρίσκει αντίθετη τη δημοτική αρχή και μέρος της τοπικής κοινωνίας. Σύμφωνα με τον κ. Τσιρογιάννη, η Άρτα δεν είναι αντίθετη στο να επωμιστεί ένα μέρος του βάρους στη διαχείριση του προσφυγικού αλλά δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για μια δομή τέτοιας δυναμικότητας που θα διαταράξει τις συνθήκες της τοπικής κοινωνίας χωρίς να μπορεί να προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες στους φιλοξενούμενους. Παράλληλα, ο δήμαρχος απάντησε στην κριτική που του έχει ασκηθεί πως όταν είχαν προταθεί οι πρώτοι υποψήφιοι χώροι για τη δομή, το δημοτικό συμβούλιο δεν είχε κάνει κάποια εναλλακτική πρόταση, υποστηρίζοντας πως το δημοτικό συμβούλιο είχε κληθεί να αποφασίσει μόνο για το αν συμφωνεί με τις προτεινόμενες τοποθεσίες και όχι να καταθέσει κάποια εναλλακτική.

Τα σημαντικότερα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας συζητήσαμε με τον συνεργάτη της εκπομπής σε θέματα τεχνολογίας και πολιτικό αναλυτή Νίκο Βούστρο. Ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης κατέλαβε το προσφυγικό και τα σενάρια για την ταυτότητα του προσώπου που θα προταθεί από τον Πρωθυπουργό για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώσει αιφνιδιαστικά το όνομα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο κ. Βούστρος μίλησε ακόμη για την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ αλλά και την πολιτική κατάσταση στη χώρα γενικότερα, εκτιμώντας πως είναι απίθανο το σενάριο για πρόωρες εκλογές μέσα στο 2020.

Συντονιστείτε στα «Λόγια Σταράτα στα Fm» και στο Studio E 103 Official (όπου μπορείτε να μας παρακολουθείτε μέσω live streaming στο Facebook) κάθε Δευτέρα στις 8.30 το βράδυ με τη Σοφία Τσέπα και την Ελένη Μακρογιάννη.