Νέα προσπάθεια για τον Παλαιοπάνο Αθανάσιο και το Ολυμπιακό Εισιτήριο

Μία ακόμη ευκαιρία να κατακτήσει το πολυπόθητο εισιτήριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 έχει στη Λουκέρνη ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Παλαιοπάνος Αθανάσιος, που με το συναθλητή του Καλανδαρίδη Γιάννη αγωνίστηκαν στο Final D χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν την διάκριση, καθώς έλαβαν τη 19η θέση μεταξύ 30 συμμετοχών στο αγώνισμα του Διπλού Σκιφ Ανδρών.

Έτσι, οι 6οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του 2022 δεν κατάφεραν να μπουν στη τελική 12αδα για να έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν 1 από τα 11 εισιτήρια που αφορούσαν στην πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι. Οι αθλητές θα ξεκινήσουν εντατική προπόνηση σε τρεις εβδομάδες για την διοργάνωση της Λουκέρνης το 2024, στην οποία θα δοθούν δύο ακόμη Ολυμπιακά Εισιτήρια.

 

8 αθλητές του Ν.Ο.Ι. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

 

Οκτώ αθλητές/τριες του Ν.Ο.Ι. συμμετέχουν με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στη πόλη Παντελεήμων της Ρουμανίας στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι:

Ντάρα Νεφέλη στα αγωνίσματα Σκιφ Νεανίδων και Τετραπλό Νεανίδων

Κούτρας Δημήτρης – Κωστούλας Βασίλης στα αγωνίσματα Δίκωπο άνευ Εφήβων και 8+ Εφήβων

Ζάρρας Αλέξανδρος – Κουτσαβέλης Παύλος στα αγωνίσματα Τετράκωπο άνευ Παίδων και 8+ Παίδων

Μουσελίμης Ιάσων στα αγωνίσματα  Σκιφ Παίδων και στο Τετραπλό Παίδων

Δημητρίου Χρήστος στα αγωνίσματα Διπλό Σκιφ Παίδων και  Τετραπλό Παίδων

Ντέμου Δήμητρα πηδαλιούχος στα αγωνίσματα 8+ Παίδων και  8+ Εφήβων

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Ι. εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του και σε όλη την αποστολή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Βαλκανικούς Αγώνες. Παράλληλα εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, τόσο στους αθλητές αλλά και στην ΕΚΟΦΝΣ, για τις δυο προκρίσεις που πέτυχε η Ελλάδα στο πρόσφατο Παγκόσμιο Ανδρών-Γυναικών, σε ό, τι αφορά το  Σκιφ Ανδρών και την Δίκωπο άνευ Γυναικών.