ΟΚΠΑΠΑ: Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη για πρώτη φορά

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες της εποχής με σκοπό τη συνέχιση των δράσεών του προς όφελος των συμπολιτών μας και έτσι, η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Απριλίου.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εφαρμογών Έξυπνης Πόλης κο Λυκογιώργο Ιωάννη και τους συνεργάτες του για την πολύτιμη βοήθειά τους στο πρώτο μας εγχείρημα, την συντονίστρια τηλεδιασκέψεων της υπηρεσίας e: presence του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κα Ελένη Κέγκου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανταπόκρισή τους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Αρκετά διαθέσιμα τεμάχια στους λαχανόκηπους

Οι Δημοτικοί Λαχανόκηποι Αλληλεγγύης του Δήμου Ιωαννιτών αποτελούν μια δράση του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» που έχει σκοπό την υποστήριξη, διευκόλυνση και κάλυψη των αναγκών σε κηπευτικά, των ευπαθών ομάδων της πόλης αλλά και την στήριξή τους για κοινωνικοποίηση, βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, την δημιουργική απασχόληση καθώς και την ευκαιρία για άσκηση και αναψυχή παραχωρώντας τους προς καλλιέργεια τεμάχιο γης 50-70 τ.μ.

Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό λειτουργίας των Δημοτικών Λαχανόκηπων οι δικαιούχοι πρέπει να φροντίζουν για την ομορφότερη εικόνα του Δημοτικού Λαχανόκηπου και να διαμορφώσουν τον χώρο που καλλιεργούν, σύμφωνα με το σχέδιο που θα τους παρέχει το Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. έτσι ώστε να υπάρχει αρχικά μια ομοιομορφία στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και η απαραίτητη ασφάλεια για όλους τους δικαιούχους.

Σημειώνεται ότι διατίθενται 69 ακόμα τεμάχια των 50-70 τ.μ. προς καλλιέργεια και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να απευθυνθούν τηλεφωνικά στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» στο 2651054266.