“Άρωμα γυναίκας” στο Δήμο Ιωαννιτών – Υποψήφια η Τατιάνα Καλογιάννη

Με μία ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για μία νέα αρχή, ανακοίνωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τατιάνα Καλογιάννη την υποψηφιότητά της για το Δήμο Ιωαννιτών. Το όνομα της κ. Καλογιάννη ακούγονταν έντονα το τελευταίο διάστημα ενώ έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τη στάση που θα κρατήσει ο κ. Νίκος Γκόντας!

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Tο τελευταίο χρονικό διάστημα, πολλοί συμπολίτες μου, που με περιβάλουν με  την εμπιστοσύνη τους, με παρότρυναν να εργαστώ για τη συγκρότηση μίας νέας δημοτικής  παράταξης.  Μία  νέα  παράταξη  που  θα  διεκδικήσει  την  ψήφο  των δημοτών της πόλης των Ιωαννίνων κατά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Έχω την πεποίθηση, ότι όλοι μαζί είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε τα κοινά της  πόλης  προς  όφελος  του  συνόλου  των  δημοτών  χωρίς  ιδεοληψίες,αποκλεισμούς και προκαταλήψεις.

Αποδέχθηκα την πρόκληση.

Από  το  2011  υπηρέτησα  τους  πολίτες  της  Περιφέρειας  από  τη  θέση  της Αντιπεριφερειάρχη  Περιφερειακής  Ενότητας  Ιωαννίνων  με  πρόσθετο  και παράλληλο αντικείμενο τον Αναπτυξιακό Προγραμματισμό, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων Υποδομών και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας.

Με  επίπονη  και  μεθοδική  δουλειά,  σε  αγαστή  συνεργασία  με  το  σύνολο  των αυτοδιοικητικών αρχών της Περιφέρειας Ηπείρου και υπό την καθοδήγηση του Αλέκου Καχριμάνη, οι στόχοι που θέσαμε υλοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Η Περιφέρειά μας άλλαξε κατεύθυνση και δημιουργήθηκαν νέες προοπτικές.

Νέες προοπτικές σκοπεύουμε να καθορίσουμε και για το Δήμο Ιωαννιτών.

Ο Δήμος Ιωαννιτών διαθέτει τις ειδικές προδιαγραφές ώστε, με αναβάθμιση των υφιστάμενων  δομών  και  υπηρεσιών  προς  τους  πολίτες,  με  σύγχρονες  και αποδοτικές  υποδομές,  με  διαφάνεια  και  λογοδοσία,  να  καταστεί  σε  ορίζοντα τετραετίας οικονομικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό κέντρο της Βορειοδυτικής Ελλάδας,  πρότυπο  Δήμου  πανελλαδικά.  Η  προσπάθειά  μας  θα  στηριχθεί  στον τεκμηριωμένο  και  έγκαιρο σχεδιασμό, στην αποφασιστικότητα, στην  εντατική εργασία και στην αποτελεσματικότητα.

Για να επιτευχθούν οι στόχοι μας, στον σωστό  χρόνο και με τον ενδεδειγμένο τρόπο,  είναι  αναγκαία  η  συστράτευση  όλων  των  υγιών  πραγματικά προοδευτικών δυνάμεων του τόπου, χωρίς μεμψιμοιρίες και αναστολές.

Είναι μια νέα αρχή για να διαμορφώσουμε την πόλη που αξίζει να παραλάβουν οι μελλοντικές γενιές.

Τατιάνα Καλογιάννη ‐ Σταύρου

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.,

Maîtrise de Spécialisation en Genie Urbain

του Ομοσπονδιακού Πολυτεχνείου της Λωζάνης (E.P.F.L.)”