Σταθερές επισκέψεις της Κινητής Μονάδας του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος στην Κόνιτσα

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Κόνιτσας και των κοινωνικών υπηρεσιών του με το ΚΕΘΕΑ Ηπείρου, η Κινητή Μονάδα του  θα επισκέπτεται σε σταθερή βάση την περιοχή της Κόνιτσας, κάθε δεύτερη Πέμπτη  (ξεκινώντας από τις 3/2/2022) και ώρες 11:00 έως 15:00 και η βάση της θα βρίσκεται σε γραφείο στο ισόγειο του Δημαρχείου Κόνιτσας.

Στόχος των επισκέψεων της Κινητής Μονάδας του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος είναι η  παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών σχετικά με τις  εξαρτήσεις (ναρκωτικά, αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο/gaming), στα ενδιαφερόμενα άτομα και τις οικογένειές τους.

Επίσης, στο πλαίσιο των επισκέψεων θα οργανώνονται δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης σχετικά με τις εξαρτήσεις, σε συνεργασία με φορείς εκπαίδευσης, σχολεία, συλλόγους, κοινότητες, κ.α. στην Κόνιτσα και τις γύρω περιοχές.

Το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αντιμετώπισης των εξαρτήσεων στην περιοχή της Ηπείρου και η Κινητή Μονάδα του προγράμματος είναι αρμόδια για την υποστήριξη των ατόμων ,που δεν έχουν άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες στα αστικά κέντρα, όπως και για τη διοργάνωση και υλοποίηση ενημερωτικών δράσεων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 6944267712, 2651037812