Την 1η του ομαδική έκθεση πραγματοποιεί το Σωματείο Φωτογράφων Ιωαννίνων και περιχώρων

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ, διοργανώνει την πρώτη ομαδική έκθεση φωτογραφίας των μελών του, με τίτλο: ΕΙΚΟΝΕΣ. ΣΤΑΘΜΟΙ ΖΩΗΣ.
Πρόκειται για φωτογραφίες που αναφέρονται στα σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου, αυτά του γάμου και της βάπτισης, δοσμένα με καλλιτεχνική πρόθεση και αφαιρετική προσέγγιση.
Οι εικόνες που συνθέτουν την έκθεση, είναι προϊόν επαγγελματικής καταγραφής των στιγμών, των συναισθημάτων, των πράξεων, που εκτυλίσσονται στη διάρκεια δύο πολύ σημαντικών γεγο-νότων στη ζωή του ανθρώπου.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 12 Μαΐου έως τις 16 Μαΐου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών (εκθεσιακός χώρος «Β. Πυρσινέλλα»). Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή, 12 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 11:00 π.μ έως 1:00 μ.μ και 6:00 μ.μ έως 9:00 μ.μ και η είσοδος για τους επισκέπτες, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα είναι ελεύθερη.
Επιπλέον, στο περιθώριο της έκθεσης, τιμώντας τη Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου, στις 6:30 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τη συμμετοχή του κλαρινίστα Σπύρου Δερδέκη και της ηπειρώτικης ζυγιάς του. Στην εκδήλωση θα ακουστούν παραδοσιακά τραγούδια, τραγούδια της τάβλας και μουαμπέτια του γάμου και της βάπτισης. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου, ενώ το Σωματείο θα προσφέρει ένα μικρό γαστρονομικό κέρα-σμα στους επισκέπτες. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.