Το Σάββατο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Δύναμις Δημοτών»

Με μοναδικό γνώμονα την καταγραφή όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα χωριά του Δήμου Μετσόβου και με καθημερινές επαφές όλων των υποψηφίων με τους πολίτες, η παράταξη «Δύναμις Δημοτών» και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Σπύρος Βασιλείου, συνεχίζουν την προεκλογική τους πορεία, προς τη «μάχη» της κάλπης, της 26ης Μαΐου.

Τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, το Πάσχα και την Πρωτομαγιά, υποψήφιοι του συνδυασμού, μαζί με τον κ. Βασιλείου, επισκέφθηκαν χωριά του Δήμου Μετσόβου, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους, αλλά και να τους παρουσιάσουν το πρόγραμμα της παράταξης «Δύναμις Δημοτών», ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής και κυρίως των χωριών του Δήμου Μετσόβου.

Μηλιά, Βοτονόσι, Σίτσαινα, Χρυσοβίτσα, Ανθοχώρι, ήταν ορισμένοι «σταθμοί» των υποψηφίων της παράταξης τις ημέρες που πέρασαν, ενώ ο επόμενος «σταθμός» στην προεκλογική πορεία της «Δύναμις Δημοτών» και του υποψηφίου Δημάρχου, Σπύρου Βασιλείου, είναι τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, στο Μέτσοβο.

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Πίχτου 2, στο Μέτσοβο, θα γίνουν το Σάββατο 4 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Σπύρος Βασιλείου, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους δημότες, να παραστούν στα εγκαίνια και να συνομιλήσουν μαζί του και με τους υποψηφίους, για την καθημερινότητα τους και την βελτίωση της ποιότητας ζωής, όλων των κατοίκων, σε όλα τα χωριά του Δήμου Μετσόβου.