Βγήκαν νικητές!

Η κατάμεστη αίθουσα της ΕΗΜ πλημμύρισε συναισθήματα στην Τελετή Ολοκλήρωσης των μελών του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ που έγινε την Τετάρτη 6/03/2019. Συναισθήματα χαράς, υπερηφάνειας, ικανοποίησης και συγκίνησης μοιράστηκαν τα 10 παιδιά που ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις. Ο Δημήτρης, ο Άγγελος, ο Βασίλης, ο Παναγιώτης, ο Χρήστος, ο Κωνσταντίνος, ο Λάμπης ,ο Πέτρος, ο Αλέξανδρος και ο Κώστας κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον κύκλο της θεραπείας και της επανένταξης και για αυτό ευχαρίστησαν τους θεραπευτές τους ,τις οικογένειες τους ,τον εαυτό τους αλλά κυρίως την ομάδα τους .

Ευχαριστώ την μητέρα μου και τον αδερφό μου  που μου έδειξαν το δρόμο σας αγαπάω»  είπε συγκινημένος ο Δημήτρης. «Ευχαριστώ τη σύντροφό μου της χρωστάω πολλά» είπε ο Χρήστος ενώ ανέφερε ότι μέσα από το πρόγραμμα κατάφερε να πάρει απολυτήριο Λυκείου στα 41 του. « Ευχαριστώ την ομάδα μου αισθάνομαι ότι έκανα φίλους για μια ζωή» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος.

Εκεί για να τους τιμήσουν εκτός από τους φίλους τις οικογένειές τους εργαζομένους και τους εθελοντές παρευρέθησαν: Εκ μέρους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κύριο, Κύριο Μάξιμο ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Χρυσόστομος Τραϊκάπης , ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Λάζος, το μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Όλυ Τσουμάνη, εκ μέρους του Δημάρχου Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα η Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων κ. Ελένη Βασιλείου, ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Φορέων Πρόληψης και Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Ιωαννίνων «Σχεδία» ο κ. Στέφανος Τζιμογιάννης, η Διευθύντρια των φυλακών στο Σταυράκι Ιωαννίνων  κ. Έλενα Αγαπητού, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Γεώργιος Πρέντζας, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕΝΙ κ. Στέφανος Σίντος ,  το μέλος του Δ.Σ. ΚΕΘΕΑ κ. Βάσω Παπαδιώτη Εκπρόσωποι Δικαστικών, Κοινωνικών και Εκπαιδευτικών φορέων της πόλης.