🎉🎉ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ🎉🎉 ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HOME BY NATURE!!

Μας ζητήσατε να τον επαναλάβουμε και το κάνουμε!!
Δίνουμε σε έναν ακόμη φίλο μας την ευκαιρία να δοκιμάσει τα εξαιρετικά γλυκά κουταλιού και τις μαρμελάδες της ΗΟΜΕ by nature !!

 

Μαρμελάδα και γλυκό ελιάς!! Και μαζί με αυτές τις ιδιαίτερες γεύσεις θα σας γνωρίσουμε και άλλα πεντανόστιμα προϊόντα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι!
Σας συστήνουμε την ΗΟΜΕ by nature μια εταιρεία που με έχει ξετρελάνει με την πλούσια γεύση και το άρωμα των προϊόντων της!
Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα πακέτο με 5 μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού της ΗΟΜΕ by nature !! Δείτε παρακάτω λεπτομέρειες για τα προϊοντα και την εταιρία!

Συμμετοχή στο https://www.facebook.com/logiastaratatv1/

Για να λάβετε μέρος:
1. Κάντε like και share στη δημοσίευση
2. Κάντε σχόλιο με tag φίλων και το insta name σας
3. Κάντε like στη σελίδα μας Λόγια Σταράτα με τη Σοφία Τσέπα
4. Κάντε like στη σελίδα που μας προσφέρει το δώρο ΗΟΜΕ by nature
5. Follow στο Instagram @home_by_nature και @sofiatsepa

Λήγει στις 4 Οκτωβρίου 2019

HOMEMADE Μαρμελάδα Ελιάς: Μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη γεύση από την πρώτη μπουκιά, η HOMEMADE μαρμελάδα ελιάς μπορεί να συνδυαστεί ως πρωινό με μια φέτα ψωμί και βούτυρο ή κρέμα τυριού ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας από διάσημους σεφ. Παράγεται αποκλειστικά από αγνά και φρέσκα υλικά προσδίδοντας στο πρωινό σας μία νέα γευστική πρόταση.
HOMEMADE Γλυκό του Κουταλιού από Ελιά: Ένα σύμβολο της Ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης και φιλοξενίας με βάση την παραδοσιακή σπιτική συνταγή. Το HOMEMADE γλυκό κουταλιού από ελιά παράγεται αποκλειστικά από αγνά υλικά και πράσινες ελιές, χαρίζοντας έτσι μία πλούσια και απαλή γευστική εναλλαγή που συναρπάζει όποιον το δοκιμάσει. Σερβίρεται παραδοσιακά σε πιάτο γλυκού ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας από διάσημους σεφ.
Η HOME By Nature ΕΕ ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και είναι μια Ελληνική ανεξάρτητη εταιρία που ασχολείται με την παραγωγή κ εμπορία υψηλής ποιότητας προϊόντων ελιάς που προορίζονται για την gourmet και delicatessen κουζίνα.
Έχοντας μεγαλώσει και ανατραφεί με τις παραδοσιακές Ελληνικές οικογενειακές αρχές και αξίες, αντιμετωπίζει το φαγητό ως ένα τρόπο δημιουργίας δεσμών μεταξύ οικογένειας και φίλων, συνεισφέροντας σε έναν αρμονικό και χαρούμενο τρόπο ζωής.
Αυτός είναι ο λόγος που διαλέγει τα καλύτερα και ποιοτικότερα υλικά καθώς και τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, εφαρμόζοντας αυστηρές διαδικασίες, ώστε να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλη την γκάμα των προϊόντων της.
Οι ιδιόκτητοι και επιλεγμένοι ελαιώνες της Home by nature βρίσκονται στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Παράγει 3 ποικιλίες εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, μαρμελάδα ελιάς και γλυκό κουταλιού ελιάς.
Μπείτε στο www.homebynature.gr για να δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρίας!