⭐SUPER GIVEAWAY⭐

Ξέρετε πόσο λατρεύω το καλό φαγητό και συνεχώς αναζητώ προϊόντα που θα απογειώσουν τη γεύση του πιάτου! Δοκίμασα πρόσφατα δύο εξαιρετικές sauce από το αγαπημένο μου @delimenti  και ξετρελάθηκα!! Η Mustard BBQ Sauce και η Sweet BBQ Sauce θα σας ανοίξουν νέους γευστικούς ορίζοντες!! Πρέπει να τις δοκιμάσετε οπωσδήποτε!

Ένας τυχερός φίλος θα τις κερδίσει! Οι υπόλοιποι θα τις βρείτε στο @delimenti  μαζί με μία μεγαλη ποικιλία από sauce που θα λατρέψετε! Δείτε τις όλες στο www.delimenti.com

Mustard BBQ Sauce: Με καταγωγή από την Νότια Καρολίνα και βάση την κίτρινη μουστάρδα η Delimenti Mustard BBQ Sauce είναι ελαφρώς καπνιστή και πικάντικη.Ταιριάζει με πατάτες, onion rings και όλα τα κρέατα, αλλά αναδεικνύει ιδιαίτερα το χοιρινό και το κοτόπουλο. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός για τα λουκάνικα, ιδιαίτερα τα καπνιστά. Σερβίρουμε σε μπολ για βούτηγμα με τις πατάτες και περιχύνουμε το φρεσκοψημένο κρέας. Απολαμβάνουμε!!

Sweet BBQ Sauce: Με καταγωγή από το Saint Louis, η Delimenti Sweet BBQ Sauce χαρακτηρίζεται από καπνιστή και γλυκιά γεύση. Η καπνιστή και γλυκιά βάση της από το άρωμα καπνού και τη μελάσα, δένει με την ξεχωριστή γεύση της Delimenti Classic Ketchup και χαρίζει ένα μοναδικό συνδυασμό που ταιριάζει με όλα τα κρέατα και ιδιαίτερα με το χοιρινό και το μοσχάρι. Ρίχνουμε την ποσότητα που επιθυμούμε στο κρέας την ώρα που ψήνεται, ώστε να το καραμελώσουμε ή το περιχύνουμε, μόλις το βγάλουμε από τη φωτιά.Απολαμβάνουμε!!

 

Για να λάβετε μέρος:

1. Κάντε like στη δημοσίευση
2. Κάντε σχόλιο με tag φίλων
3. Follow @delimenti

4. Follow @sofiatsepa και @all.giveawayss

Λήγει στις 11 Αυγούστου 2021