Δημόσιο κάλεσμα στα Γιαννιωτόπουλα απευθύνει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων που ψάχνει τους μελλοντικούς πρωταθλητές της Κωπηλασίας. Ο Ν.Ο.Ι. έχει αναδείξει δεκάδες πρωταθλητές και έχει σημαντική παρουσία στον χώρο της κωπηλασίας.
     Το πρόγραμμα επιλογής που θα διεξάγει ο Ν.Ο.Ι. αφορά νέες και νέους γεννηθέντες τα έτη 2003, 2004 και 2005. Για τον Μήνα Μάιο τα ραντεβού θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου κάθε Σάββατο, ώρες 11.30 με 12.30 και κάθε Κυριακή, ώρες 10.30 με 12.00. Όλοι οι νέοι αθλητές που θα επιλέξει το τεχνικό τιμ του Ν.Ο.Ι., αφού παρακολουθήσουν πρώτα έναν συγκεκριμένο αριθμό προπονήσεων και περάσουν από την αναγκαία εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου, θα έχουν στην συνέχεια την ευκαιρία να μπουν στη λίμνη με τις βάρκες του Ν.Ο.Ι. προκειμένου να εξοικειωθούν με το ξεχωριστό άθλημα της Κωπηλασίας και να κάνουν τις πρώτες τους διαδρομές στο υγρό στοιχείο, φυσικά υπό την αυστηρή εποπτεία των προπονητών τους, που παραμένουν διαρκώς δίπλα τους, ώσπου να αποκτήσουν άνεση με το…κουπί! Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στελεχώνουν σε μεγάλο ποσοστό την Εθνική Ομάδα της Κωπηλασίας, ενώ οι πιο έμπειροι έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να διακριθούν σε μεγάλες διοργανώσεις ανά την Ελλάδα, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Διασυλλογικοί Αγώνες.
     Οι καλύτεροι Γιαννιώτες αθλητές λαμβάνουν μέρος κάθε χρόνο και σε διεθνείς κωπηλατικές διοργανώσεις, αποσπώντας συχνά μεγάλες διακρίσεις και μετάλλια.  Επικοινωνία στο τηλέφωνο της Γραμματείας του Ν.Ο.Ι.: 26510 – 38060, Δευτέρα με Παρασκευή, ώρες 15.45 έως 18.30, στον υπεύθυνο προπονητή Αλέξανδρο Φώτη, κινητό 6945183652 και στο email: [email protected].