«Ανδρέας Φιλιππούσης» το Δημοτικό Γήπεδο Ελληνικού

Το όνομα του αθλητικογράφου Ανδρέα Φιλιππούση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών τον Δεκέμβριο του 2022, φέρει από την Κυριακή το Δημοτικό Γήπεδο Ελληνικού.

Η τελετή ονοματοδοσίας έγινε σε υλοποίηση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Βορείων Τζουμέρκων, μετά από πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου «Αναγέννηση Ελληνικού» και αίτημα της Κοινότητας Ελληνικού στα μέσα Απριλίου.

Τη συνεισφορά του Ανδρέα Φιλιππούση στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την αγάπη του για τον τόπο καταγωγής του σημείωσε στη σύντομη ομιλία του ο δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Νίκος Βαΐτσης, χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία να τιμηθεί με αυτόν τον τρόπο η μνήμη του.

Το παρών στην εκδήλωση ονοματοδοσίας του γηπέδου έδωσαν συγγενείς του Ανδρέα Φιλιππούση, ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων π. Θωμάς Ανδρέου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Μανόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αιμίλιος Πατσούρας και Παντελής Βλάχος, κ.ά.

Με την ευκαιρία της τελετής, πραγματοποιήθηκε και τουρνουά στη μνήμη του Ανδρέα Φιλιππούσημε τη συμμετοχή της Αναγέννησης Ελληνικού, της Θύελλας Κατσικάς, του Σταυρακίου και των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα.