Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Βασιλείου

Την ανεξαρτητοποίησή του από τη Δημοτική Παράταξη ¨Συμμαχία Προόδου¨ ζήτησε με επιστολή του ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Βασιλείου. Η επιστολή έχει ως εξής:

 

Με την επιστολή μου αυτή, δηλώνω την Ανεξαρτητοποίηση μου από τη Δημοτική Παράταξη ¨Συμμαχία Προόδου¨ και την παραμονή μου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Μετσόβου ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, όπως ακριβώς προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις και τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών.

Απευθυνόμενος προς τις συνδημότισσες και τους συνδημότες του Δήμου Μετσόβου που με τίμησαν για άλλη μια φορά με τη ψήφο τους, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να τιμώ τη ψήφο τους με τον ίδιο ζήλο και έχοντας πάντοτε ως βασική προτεραιότητα να τους υπηρετώ και να προασπίζομαι τα συμφέροντα τους αλλά και εν γένει τα συμφέροντα του Δήμου μας.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους της ¨Συμμαχίας Προόδου¨ για τη συνεργασία μας όλους αυτούς τους μήνες και τους υπόσχομαι ότι θα τιμήσω την κοινή μας προσπάθεια ασκώντας σωστή και δημιουργική αντιπολίτευση για το καλό του Δήμου.

 

Μέτσοβο, 02/01/2024

Σπυρίδων Ν. Βασιλείου