Απονομή Βραβείου Διδασκαλίας στον Κωνσταντίνο Γάτσιο

Το Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στη Διδασκαλία για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 απονεμήθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον καθηγητή και πρώην πρύτανη του εκπαιδευτικού ιδρύματος Κωνσταντίνο Γάτσιο.

Τα βραβεία εξαιρετικής διδασκαλίας αποδίδονται ετησίως στη βάση των αξιολογήσεων εκ μέρους των φοιτητών της ποιότητας διδασκαλίας των διδασκόντων, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ανάδειξη της αριστείας στην εκπαίδευση.

Το βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Γάτσιο από τον πρύτανη του Οικονομικού ΠανεπιστημίουΑθηνών Δημήτρη Μπουραντώνη κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής,η οποίαδιοργανώθηκετη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Σε δήλωσή του ο κ. Γάτσιος είπε, μεταξύ των άλλων, τα εξής:

«Η μετάδοση της επιστημονικής γνώσης συνιστά τη μεγαλύτερη πρόκληση για κάθε δάσκαλο. Αποτελεί, επομένως,μεγάλη και ξεχωριστή τιμή γιαμένα η επιλογή μου για το Βραβείο, μεταξύ άλλων εκλεκτών συναδέλφων μου, καθώς αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται από τους φοιτητές μας ηπροσπάθειά μας να συμβάλλουμε στηνεπιστημονική τουςεξέλιξη και στην πρόοδό τους».