🎉🎉ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ🎉🎉 Κερδίστε το Aloades basic ελαιόλαδο!

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι ένα ανεκτίμητο προϊόν, μια ζωντανή προσφορά της φύσης στον άνθρωπο! Οι Aloades φέρνουν στο τραπέζι μας εκλεκτές ετικέτες που απογειώνουν τα πιάτα μας!

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα μπουκάλι Aloades Basic! Πρόκειται για την Κλασική ετικέτα της σειράς Aloades, ένα μονοποικιλιακό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από μία από τις πιο γνωστές Ελληνικές ποικιλίες, τη Χονδροελιά Χαλκιδικής.

Το Aloades Basic παράγεται σε επιλεγμένα εδάφη, σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα, όσον αφορά την καλλιέργεια και την ελαιοποίηση. Η συλλογή του καρπού γίνεται με το χέρι, ελαιοποιείται αυθημερόν και φυλάσσεται σε δεξαμενές όπου σφραγίζεται με προσθήκη αζώτου. Χρησιμοποιείται μη επαναγεμιζόμενη συσκευασία Dorica 500ml (Bruni Glass) για τη διασφάλιση της ποιότητας του προιόντος, επίσης με προσθήκη αζώτου. Με τη διαδικασία αυτή δεν έρχεται το προϊόν σε επαφή με το οξυγόνο, ώστε να μην αλλοιώνεται η ποιότητά του.

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής θρεπτικής αξίας, με χαρακτηριστικό φρουτώδες άρωμα, απαλή γεύση, πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα. Αποτελεί σημαντική πηγή βιταμίνης Ε, ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό. Το βασικό συστατικό της μεσογειακής διατροφής. Δοκιμάστε το ωμό σε πράσινες σαλάτες, ψητό κρέας και ψάρι.

Δείτε όλες τις ετικέτες στο www.aloades.com

Για να λάβετε μέρος:
1. Κάντε like και share στη δημοσίευση
2. Κάντε σχόλιο με tag φίλων και το insta name σας
3. Κάντε like στη σελίδα μας Λόγια Σταράτα στα Fm
4. Κάντε like στη σελίδα Aloades
5. Follow @aloadesoliveoil @sofiatsepa και @gr_giveaway

Λήγει στις 7 Αυγούστου 2020