🎉🎉ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ🎉🎉 Κερδίστε το νέο βιβλίο της Αφροδίτης Βακάλη!!

Σας έχω πει ότι λατρεύω το διάβασμα! Μόλις χθες τελείωσα το νέο βιβλίο της Afroditi Vakali «Χαρακιές πάνω στον χρόνο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – PSICHOGIOS PUBLICATIONS

Η υπόθεσή του με συνεπήρε, η γρήγορη και μεστή γραφή της Afroditi Vakali με ταξίδεψε σε σκληρούς κόσμους και μου σύστησε ήρωες που μίσησα και ήρωες που λάτρεψα! Και επειδή θέλω να μοιράζομαι μαζί σας όλα τα όμορφα, θα χαρίσουμε σε έναν τυχερό ένα αντίτυπο!

Συμμετοχή στο https://www.facebook.com/logiastaratatv1/

Για να λάβετε μέρος:
1. Κάντε like και share στη δημοσίευση
2. Κάντε σχόλιο με tag φίλων και το insta name σας
3. Κάντε like στη σελίδα μας Λόγια Σταράτα με τη Σοφία Τσέπα
4. Κάντε like στη σελίδα ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – PSICHOGIOS PUBLICATIONS
5.Follow @psichogiosbooks και @sofiatsepa

Λήγει στις 22 Οκτωβρίου

ΥΓ: Εάν ο νικητής ζει Αθήνα, θα παραλάβει το βιβλίο από τα γραφεία του εκδοτικού οίκου. Σε διαφορετική περίπτωση θα σταλεί με κούριερ.

Υπόθεση: Μια κοπέλα, εγκλωβισμένη σ’ ένα σπίτι που έχει παντού χαραγμένο τ’ όνομά της, ασφυκτιά μέσα στον γάμο της, στη φυλακή που αντί για σίδερα έχει λέξεις. Ένας άντρας, μεγαλωμένος με τη ρετσινιά του «γύφτου» και του «μπάσταρδου», μοναχικός, σκληρός, συναισθηματικά χωλός, ακροβατεί στο περιθώριο μιας κοινωνίας που από νωρίς τον απορρίπτει και τον εχθρεύεται. Ένας έρωτας, μια αμοιβαία ανάγκη, μια φυγή και ένα άδοξο τέλος.

Δεκαπέντε χρόνια μετά, ένας ξένος, ταλαιπωρημένος απ’ το ταξίδι, βρίσκει θαλπωρή και καταφύγιο στο σπίτι μιας γυναίκας που είναι γεννημένη ν’ αγαπά, να προσφέρει, να γαληνεύει τους ανθρώπους. Πιο πέρα, στο δάσος, η Ελισσώ. Γιάτρισσα, μαΐστρα, κατέχει τη Γνώση, τη Σοφία της ζωής. Ρίχνει τους ρούνους και βλέπει το πριν και το μετά. Μα δεν τα βλέπει όλα.

Ένα μυστικό. Ένας γρίφος, που ζητάει να λυθεί. Ψυχές ταραγμένες που προσπαθούν να ισορροπήσουν, να βρουν τον σκοπό τους και να γιατρευτούν. Μόνος δρόμος, η Αλήθεια∙ αυτή που κρύβεται μέσα τους κι αδυνατούν να δούνε. Αυτή μονάχα μπορεί να τους λυτρώσει. Η Αλήθεια της ψυχής. Τίποτα πέρα απ’ αυτήν, τίποτα χωρίς αυτήν…