Δύο μετάλλια για τον Άτρωτο Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας

Δύο μετάλλια κατέκτησε ο Αθλητικός Σύλλογος «Άτρωτος» Ιωαννίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας.

Η Μπάτζιου Κατερίνα κατέκτησε τη δεύτερη θέση, μετά από οριακή ήττα από την περσινή Πρωταθλήτρια Ελλάδος ενώ ο Λευκόπουλος Μιλτιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετά τον αγώνα του με τον περσινό Πρωταθλητή Ελλάδος και αθλητή του Ιωνικού Γεωργαντά Γεώργιο. Ο τρίτος αθλητής του Α.Ο. δεν συμμετείχε για λόγους υγείας.

Ο Α.Ο. «Άτρωτος» και ο προπονητής Στέφανος Αποστολάκης συγχαίρουν τους αθλητές για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις. Οι αθλητές ανήκουν στο κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας γεγονός που τους επιτρέπει να συμμετέχουν σε ευρωπαϊκά και διεθνή camps, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις για το άθλημα.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αγωνιστική εμφάνιση του Συλλόγου δεδομένου ότι είναι το πρώτο Πρωτάθλημα πυγμαχίας στο οποίο συμμετέχουν αθλητές μας και είμαι βέβαιος ότι στους αγώνες Παίδων-Παμπαίδων που θα γίνουν το Μάιο η παρουσία μας θα είναι ακόμη πιο δυναμική» δήλωσε ο Προπονητής κ. Στέφανος Αποστολάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Αθλητικός Σύλλογος «Άτρωτος» έχει αγωνιστική δραστηριότητα σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση καθώς «καλλιεργεί» πολλά αθλήματα αναγνωρισμένα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Επόμενος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος που θα διεξαχθεί από 17 έως 19 Φεβρουαρίου όπου έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι αφού στους κόλπους του Συλλόγου υπάρχουν τέσσερις (4) Παγκόσμιοι Πρωταθλητές.