Έκλεψε τις εντυπώσεις η Χαρά Δημητρούλα στον Καναδά

Τον πιο δυνατό αγώνα της αθλητικής της καριέρας έδωσε η Χαρά Δημητρούλα στη διοργάνωση Pallas Athena Women’s Fighting Championship (PAWFC) 3 που πραγματοποιήθηκε στον Καναδά, καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις κριτών και θεατών.

Η αθλήτρια του Α.Σ. «Άτρωτος» ξέχασε τον πυρετό και την ίωση που την ταλαιπωρούσαν και μπήκε το ρινγκ σαν πραγματικό θηρίο αντιμετωπίζοντας την Stephanie Quigg σε μία μάχη 5 γύρων, με όρους Muay Thai και γυμνούς αγκώνες.

Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη αναμέτρηση, μέσα στην έδρα της αντιπάλου Stephanie Quigg, αλλά η καθόλα έμπειρη Χαρά Δημητρούλα κατάφερε να λάμψει και να ρίξει την αντίπαλό της πολλές φορές στο έδαφος. Παρόλα αυτά, η νίκη πήγε με απόφαση στην Quigg, αλλά αναμφίβολα η Χαρά Δημητρούλα ήταν η μεγάλη νικήτρια της αναμέτρησης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αθλήτρια του Α.Σ. «Άτρωτος» αγωνίστηκε εκτός συνόρων αλλά πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μία σημαντική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε με πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας και με την παρουσία ακόμη και πρωταθλητών του UFC.

“Η Χαρά Δημητρούλα εντυπωσίασε το κοινό σε έναν αγώνα που άξιζε να κερδίσει. Πρόκειται για μία εξαιρετική αθλήτρια που μεταμορφώνεται όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ξέχασε ακόμη και την ίωση που την συνόδευσε μέχρι τον Καναδά, αγωνίστηκε με πυρετό και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό καταφέρνοντας εντυπωσιακά χτυπήματα. Το αποτέλεσμα όπως ήταν υπέρ της αντιπάλου καθότι αγωνιζόταν στην έδρα της. Παρόλα αυτά, εμείς συνεχίζουμε εντατικά και δυναμικά για τις επόμενες διοργανώσεις» δήλωσε ο προπονητής κ. Στέφανος Αποστολάκης.