Εντυπωσίασε και φέτος τους Γιαννιώτες η Έκθεση Μοντελισμού της ΕΜΙ

Η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων γιόρτασε φέτος τα 25α γενέθλιά της και διοργάνωσε την ετήσια έκθεση μοντελισμού στον Εκθεσιακό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία) με κεντρικό θέμα αυτή τη φορά την παρουσίαση κάποιου ιστορικού θέματος υπό κλίμακα. Στον χώρο της έκθεσης,φιλοξενήθηκαν και τα ξύλινα τηλεκατευθυνόμενα σκάφη που κατασκευάστηκαν από μαθητές του δημοτικού και γυμνασίου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας «Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία» Ιωαννίνων, αλλά και αεροπλάνα υπό κλίμακα που κατασκεύασαν μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων.

Παράλληλα με την έκθεση πραγματοποιήθηκαν και αρκετές ενδιαφέρουσες μοντελιστικές εκδηλώσεις. Σεμινάρια μοντελιστικών τεχνικών, πλεύσεις, πτήσεις και επιδείξεις μοντέλων. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η βράβευση παλαιών μελών της ΕΜΙ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Πολυχώρου (Παλιά Σφαγεία). Οι απονομές διάφορων αναμνηστικών καθώς και η παράδοση μοντέλων έγινε την Κυριακή το μεσημέρι.

Πολλοί από τους επισκέπτες φωτογράφιζαν τα εκθέματα εντυπωσιασμένοι ενώ είχαν και την ευκαιρία να ενημερωθούν για το κάθε μοντέλο από τους ανθρώπους του συλλόγου που βρίσκονταν συνεχώς στην έκθεση.

 

Ρεπορτάζ-Φωτογραφία: Νίκος Αντωνίου {Σπουδαστής Δημοσιογραφίας ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων}