Εθελοντική αιμοδοσία από τις Υπηρεσίες Ασφαλείας της Βουλής και Προστασίας Προέδρου Κυβέρνησης, σε συνεργασία με την Ένωση Αξιωματικών Αττικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν η Υπηρεσία Ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων και η Υπηρεσία Προστασίας Προέδρου Κυβέρνησης, σε συνεργασία με την Ένωση Αξιωματικών Αττικής, στο Εντευκτήριο των Βουλευτών, στο Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, που στόχευε στην ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Μάνος Λογοθέτης, καθώς και ο Αρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος κ. Λάζαρος Μαυρόπουλος. Αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών και υπάλληλοι του Κοινοβουλίου συμμετείχαν στην αιμοδοσία, κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη και την κοινωνική τους ευαισθησία, αφού προσέφεραν αίμα και ζωή, με λίγα μονάχα λεπτά από τον χρόνο τους.

Την αιμοληψία διεξήγαγε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας με κλιμάκιο νοσηλευτών και ιατρών.

Οι διοργανωτές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα για την υποστήριξη της αιμοδοσίας και την παραχώρηση του Εντευκτηρίου των Βουλευτών για τη διεξαγωγή της.