Ευχές του Προέδρου της Βουλής προς τον Περιφερειάρχη και το Δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ.Κώστας Τασούλας επ’ευκαιρία της ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής Ηπείρου και της νέας Δημοτικής Αρχής Ιωαννίτων απέστειλε προς τους κ.κ. Καχριμάνη και Ελισάφ τις αντίστοιχες επιστολές:

Αγαπητέ κ. Περιφερειάρχα,

Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση να παραστώ στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ηπείρου.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι μαζί σας γιατί την ίδια ώρα ξεκινά στη Βουλή η συζήτηση κατεπείγοντος νομοσχεδίου με διατάξεις 6 διαφορετικών Υπουργείων, που πιθανότατα θα καταλήξει και σε  ονομαστική ψηφοφορία.

Παρά ταύτα επωφελούμαι αυτής της επικοινωνίας για να σας συγχαρώ για την επάξια επανεκλογή σας, καθώς και για να συγχαρώ και τα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, που καλούνται από 1ης Σεπτεμβρίου 2019 να εργαστούν ατομικά και συλλογικά για την πρόοδο της Ηπείρου.

Νέες δημοτικές αρχές, νέες περιφερειακές αρχές, νέα κυβέρνηση, νέα σύνθεση της Βουλής και όλα αυτά μέσα από την έκφραση εντελώς πρόσφατης λαϊκής βούλησης, καλούμαστε συντονισμένα και πεισματικά να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής του ελληνικού λαού και να βοηθήσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας.

Είμαι βέβαιος πως η συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου σε αυτήν την αναγκαία επιδίωξη θα στεφθεί από επιτυχία. Εννοείται πως θα είμαι στο πλευρό σας για κάθε θετική πρωτοβουλία σας που θα με χρειαστείτε.

 

Με εκτίμηση και φιλικά αισθήματα

Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας

Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

 

 

Κύριε Δήμαρχε,

Σας ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας να παραστώ στην ορκωμοσία σας μαζί με τους Δημοτικούς και Τοπικούς  Συμβούλους του Δήμου Ιωαννιτών.

Αμετάθετες υποχρεώσεις μου στη Βουλή, λόγω συζήτησης κατεπείγοντος νομοσχεδίου, δεν θα μου επιτρέψουν να είμαι παρών.

Επωφελούμαι ωστόσο της ευκαιρίας αυτής της επικοινωνίας μας, για να σας συγχαρώ και πάλι για την εκλογή σας και να ευχηθώ σε σας και σε όλους τους συμβούλους που ορκίζονται σήμερα, καλή επιτυχία στη νέα θητεία για το καλό του Δήμου Ιωαννιτών.

Σ΄ αυτή τη θητεία είναι αυτονόητο πως θα είμαι στο πλευρό του Δήμου για ό,τι θα χρειαστείτε.

 

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας

Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων