Γιάννινα – Πρώτη παράσταση για το Θέατρο Actina

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρώτη μας παράσταση στο Θέατρο Actina. Το Σάββατο 5 Οκτώβρη στις 21:00′ σας καλούμε να απολαύσετε το “Μουζικουέντο” μια παράσταση που έκλεψε τις καρδιές μικρών και μεγάλων στην καλοκαιρινή περιοδεία!!! Έπειτα από την ψυχική σας τέρψη έχουμε φροντίσει να καλέσουμε και τον Θεό Διόνυσο! Στο τέλος της παράστασης με την συνοδεία οίνου θα μοιραστούμε την χαρά μας μαζί σας!!! Πρόκειται για το “Μουζικουέντο” της Χάρις Μέγα, μια μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

Το κοινό θα απολαύσει μία ευρηματική παράσταση με φαντασία, απίστευτο ρυθμό, αρκετές δόσεις χιούμορ, καθαρές ερμηνείες που βοηθούν στην κατανόηση της ιστορίας, με δυνατά νοήματα που κατορθώνει να επιτελεί ένα δύσκολο ρόλο, εξίσου καλλιτεχνικό και παιδαγωγικό.
Το έργο μας μεταφέρει αρκετά μηνύματα όπως την σημασία της συγχώρεσης, την δύναμη της τόλμης, την δικαιοσύνη, την υπεράσπιση του αδυνάτου, την οικολογική συνείδηση. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η ζωντανή μουσική επί σκηνής και η διαδραστικότητα με το κοινό. Τρεις μουσικοί- ηθοποιοί με υπέροχα κοστούμια που παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν 1 ώρα ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και μας παίρνουν μαζί τους στην ιστορία τους.
Μία μοναδική παράσταση που υπόσχεται να ξετρελάνει τα παιδιά και να μαγέψει τους μεγάλους. Συντελεστές της 1ης επαγγελματικής θεατρικής παραγωγής του Θεάτρου Actina Έργο: Μουζικουέντο Συγγραφέας: Χάρις Μέγα Σκηνοθεσία: Αθηνά Τσικνιά Φωνητική διδασκαλία: Ειρήνη Δόβα Μουσική πρωτότυπη: Χάρις Μέγα Κοστούμια: Λεωνίδας Θεοδωρίδης Σκηνικά: Αθηνά Τσικνιά Ειδική κατασκευή παπουτσιών νάνου: Φόνη Βραζέλη Φωτογραφίες: Κατερίνα Φλωράκη Αφίσα: Γιάννης Ταγματάρχης Παίζουν οι μουσικοί-ηθοποιοί: Ειρήνη Δόβα Μαριαλένα Ευαγγελάκη Χάρις Μέγα.