Η Μαρία Κεφάλα για τον οδικό άξονα Γιάννενα-Κακαβιά

“Η ανακοίνωση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή για τη δημοπράτηση του οδικού άξονα της Ιόνιας Οδού, από τα Ιωάννινα μέχρι την Κακαβιά, αποτελεί το επιστέγασμα μίας πολύμηνης προσπάθειας των υπηρεσιών του Υπουργείου και της συνεργασίας με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου. Ταυτόχρονα όμως αποτελεί και την υλοποίηση της δημόσιας εξαγγελίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού κ. Κ. Καραμανλή αντίστοιχα, στο τέλος του 2021 από την πόλη των Ιωαννίνων, ότι το έργο αυτό θα δημοπρατηθεί, βάζοντας τέλος σε μία ατέρμονη διαδικασία πολυετούς καθυστέρησης.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ εξαγγέλλει ό,τι μπορεί να έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, χωρίς αόριστες υποσχέσεις και δεσμεύσεις κενές περιεχομένου, όπως δυστυχώς έγινε πολλές φορές και για μία σειρά έργων από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

Χαιρετίζω την ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και εκφράζω δημόσια τη χαρά και την ικανοποίησή μου, που ένα μεγάλο έργο υποδομής για την Ήπειρο, αποκτά “σάρκα και οστά”. “