Η Μαρία Παπαγεωργίου έρχεται στα Ιωάννινα!

Η Μαρία Παπαγεωργίου έρχεται στα Ιωάννινα με το ιδιαίτερο project της Solo Out, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα στον Πολυχώρο Αγορά

Με το δώρο της εκτίμησης του ίδιου του Μίκη Θεοδωράκη που την ξεχώρισε ως σπάνια ερμηνεύτρια της γενιάς της και συνάμα πάντα ανήσυχη και συνεπής στο όνειρό της, καταργεί τις ρεπερτοριακές νόρμες και επιστρέφει με μια νέα πρόταση.

Περικυκλωμένη από κάθε λογής μουσικό όργανο, η Μαρία Παπαγεωργίου, σε μια solo performance, ντύνει με τη φαντασία τραγούδια της δισκογραφίας της, της συνάντησής της με το έργο του Μίκη Θεοδωράκη και άλλα που αγάπησε, δίνοντας νέα ανάγνωση σε αυτά μέσα από την ευρύτερη έννοιας της μουσικότητας. Κιθάρες, synths, loops και κρουστά συνθέτουν το μουσικό αυτό περιβάλλον και πλέκουν τις γλώσσες, τις δεκαετίες, τους τραγουδοποιούς και τις ιστορίες τους.

Το Solo Out είναι μια μοναχική επί σκηνής διαδρομή που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010 και βρήκε έδαφος να ανθίσει δέκα χρόνια μετά, στη σκηνή του Gazarte στην Αθήνα και σε πολλούς καλοκαιρινούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, όχι ως ανάγκη αφαίρεσης ανθρώπων, ήχων και δονήσεων, αλλά ως μέγιστη εξερεύνηση του ελάχιστου εαυτού μας.

 

Ηχοληψία : Σωτήρης Παπάκος
Photo credits: Christos Tolis

 

Ώρα έναρξης: 21:30

 

Προπώληση: 10ευρω
Ταμείο: 12ευρώ

 

Σημεία Προπώλησης:
Πολυχώρος Αγορά
Viva.gr

 

Τηλ.κρατήσεων: 6932580464 ή 6947529992