Η Περιφέρεια τιμά τη Εθνική Αντίσταση

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού & του φασισμού διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου την Κυριακή 9 Μαΐου.

Πρόγραμμα:

-10:30 π.μ. Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου

-11:00 π.μ. Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Μπιζανομάχων, στην κεντρική πλατεία

Επίσης θα γίνει γενικός σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου, την ημέρα της εορτής και φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, καθώς και καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Σημειώνεται πως λόγω των εκτάκτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωναϊού οι φετινές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και οι καταθέσεις στεφάνων θα πραγματοποιηθούν με αυστηρά περιορισμένο αριθμό ατόμων (9 άτομα με μάσκες και τήρηση απόστασης 1,5 μ.) για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Δηλώσεις συμμετοχής για κατάθεση στεφάνων στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ηπείρου. Τηλέφωνο : 26510 87202, 76620