Η πίτα των εργαζομένων στο Δήμο Ζαγορίου

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα για τη νέα χρονιά  έκοψαν το πρωί της Παρασκευής 25  Ιανουαρίου οι εργαζόμενοι στο Δήμο Ζαγορίου, ανταλλάσσοντας ευχές με τον Δήμαρχο Βασίλη Σπύρου, τους αντιδημάρχους Άγγελο Αρμένη και Δημήτρη Εξάρχου και την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγγελική Ράπτη.

Η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου φιλοξένησε την εκδήλωση η οποία εκτός της κοπής της πίτας περιελάμβανε και σύντομες ομιλίες από τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, με ευχαριστίες προς το προσωπικό για την συνεργασία και προσφορά τους στην καλή λειτουργία των υπηρεσιών και προώθηση ζητημάτων του Δήμου.

Εικόνα 012

Εικόνα 009

Το λόγο πήραν και οι προϊστάμενοι, της Τεχνικής Υπηρεσίας Μαρία Φιλίππου και των Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών Περικλής Παπαδόπουλος ο οποίος συμπλήρωσε σήμερα, όπως είπε, 20 χρόνια στο Δήμο (από τον πρώην Κεντρικού Ζαγορίου).

Εκτός  του μόνιμου προσωπικού του Δήμου συμμετείχαν ακόμη οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» (οι οποίοι αναμένεται να ενταχθούν στον Οργανισμό του Δήμου ως μόνιμο προσωπικό), οι υπάλληλοι στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, καθώς  και οι απασχολούμενοι στο Δήμο με το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας.

Για τους τυχερούς υπήρχαν πέντε φλουριά με το ένα να αντιστοιχεί σε δυο μέρες άδεια για εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»,  τρία κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό, προσφορά γνωστών επιχειρήσεων των Ιωαννίνων.