Ιωάννινα: Προκριματικοί αγώνες για τον πανελλήνιο διαγωνισμό μονόλογου της Ε.Σ.Ε.

Ο Δήμος Ιωαννιτών συμμετέχει στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία στα Ιωάννινα.
Για τις ανάγκες των προκριματικών, ο Δήμος συνέστησε κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Χάρη Πεχλιβανίδη, τον Ειδικό συνεργάτη σε θέματα Πολιτισμού Χρήστο Παπαδόπουλο και την Ειδική συνεργάτιδα του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Μαρία Κεβρεκίδου.
Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» (Ακτή Μιαούλη & Μετσόβου), την Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Απριλίου 2022.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 στην διεύθυνση “https://newsletter.media42.eu/…/cqkXHboSwX9uYXPfYEtC6w” \t “_blank” https://senariografoi.gr/…/screenplays-registration/, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.
Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο HYPERLINK “mailto:[email protected]” \t “_blank” [email protected] ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση “https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/