Μαρία Τσολάκη: “Στις 7 Ιουλίου η χώρα αλλάζει σελίδα”

Τις ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την πεποίθησή της πως στις 7 Ιουλίου 2019, η Χώρα και ο Νομός Ιωαννίνων, αλλάζουν σελίδα, με μοναδικό στόχο την οικονομική ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου, εκφράζει, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κα. Μαρία θ. Τσολάκη. Με την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των υποψήφιων βουλευτών Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, η υποψήφια βουλευτής, δικηγόρος, Μαρία Τσολάκη, σε γραπτή της δήλωση, ζητά την ψήφο των Γιαννιωτών και αναφέρεται στους λόγους που πήρε την απόφαση να είναι υποψήφια στην Π.Ε. Ιωαννίνων.

“Φίλες και φίλοι, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που μου έκανε να είμαι υποψήφια βουλευτής, διεκδικώντας την ψήφο των Γιαννιωτών. Η τιμή αυτή, σημαίνει για μένα και την έναρξη ενός σύντομου μεν, αλλά σπουδαίου αγώνα, που δεσμεύομαι να δώσω με τιμιότητα, καθαρό λόγο και με λύσεις για τα προβλήματα του τόπου μου, ως επαγγελματίας Δικηγόρος , μητέρα και ενεργός Πολίτης.

Φίλες και φίλοι, οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, είναι από τις κρισιμότερες των τελευταίων δεκαετιών. Η Χώρα μας πρέπει να αλλάξει σελίδα, πρέπει να προχωρήσει στον δρόμο της  ανάπτυξης και ευημερίας. Σίγουρη πως η Νέα Δημοκρατία, με το πρόγραμμά της και το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, μπορεί να βγάλει την Ελλάδα μας από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, ζητώ την ψήφο σας. Η Υγεία, η Παιδεία, η Δικαιοσύνη, η Δημόσια Διοίκηση, η δίκαιη Φορολογία για όλους, είναι ορισμένοι μόνο από τους τομείς, που η Νέα Δημοκρατία, θα αλλάξει προς όφελος όλων.

Σας καλώ όλες και όλους, να αγωνιστούμε μαζί για ένα πραγματικά καλύτερο μέλλον για εμάς και για τα παιδιά μας. Απευθύνομαι σε όλους και ιδιαίτερα  στους νέους μας , ζητώντας  την ψήφο σας, για να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις, για μια Ελλάδα που θα σταθεί όρθια στα πόδια της, που θα φέρει πίσω στην πατρίδα μας χιλιάδες επιστήμονες και  νέους που έφυγαν για να βρουν μια καλύτερη δουλειά. Για ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου το Κράτος θα είναι αρωγός του επιχειρείν και του ιδιωτικού Τομέα. Για τον εξ ορθολογισμό του Δημοσίου. Για μια Ελλάδα , που θα πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη ,που θα αναπτυχθεί και θα δίνει δουλειές στα «παιδιά της», για μια Ελλάδα που  θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, τον φυσικό της πλούτο, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τον τουρισμό της και τη μοναδική πολιτιστική και πνευματική της κληρονομιά. Για ένα καλύτερο  «αύριο» των παιδιών μας”.