Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο «24ος Μπιζάνιος Δρόμος»

         Με ιδιαίτερη επιτυχία και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου η πιο αγαπημένη αθλητική εκδήλωση της πόλης μας, ο «24ος Μπιζάνιος Δρόμος».

Ο αγώνας συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα, καθώς και έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό θεατών, σε μια διοργάνωση, που εκτός από την αγωνιστική της  σημασία, έχει και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς πρόκειται για μια εκδήλωση τιμής για τους ένδοξους Μπιζανομάχους, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην απελευθέρωση της πόλης τον Φεβρουάριο του 1913.

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην κεντρική πλατεία για να χειροκροτήσει τους αθλητές που μεταφέρουν με τη συμμετοχή τους την ελπίδα για ένα κόσμο, όπου σημαντικές αξίες είναι η συλλογική δράση, η αγάπη για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την πόλη.

Νικητές/τριες αναδείχτηκαν ανά κατηγορία οι:

 Άντρες

  1. Γιώργος Γιαννούλης (Κούρος Αίγινας)
  2. Βασίλης Μπάκας (POLLIAS RUNNERS/ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ)
  3. Γεώργιος Γκόγκος (ALL IN RUNNING TEAM)

 

Γυναίκες

  1. Μαρία Παπαποστόλου (URSA TRAIL)
  2. Δήμητρα Τσαλοκώστα (ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΣ)
  3. Αλεξάνδρα Γκίκου

 

Ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων στους νικητές, ενώ μετάλλια και αναμνηστικά μοιράστηκαν σε όλους, όσοι έλαβαν μέρος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας, ο Βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Ιωάννης Τσίμαρης, ο Συνταγματάρχης, κ. Ανδρέας Φώτσης , ως εκπρόσωπος της 8ης Ταξιαρχίας Ιωαννίνων, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημοτικής Περιουσίας και Κληροδοτημάτων, κ. Γεωργία Γιώτη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Υποδομών – Χωροταξικού σχεδιασμού – Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Πολιτιστικών Θεσμών και  Εκδηλώσεων, κ. Μηνάς Πασχόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού, κ. Στέφανος Σίντος και ο Αντιπεριφερειάρχης για θέματα του Τομέα Πολιτισμού και εκφωνητής της εκδήλωσης, κ. Ηλίας Γκαρτζονίκας

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς που με την αμέριστη προσφορά τους συνέβαλαν στην πετυχημένη διεξαγωγή του «24ου Μπιζάνιου Δρόμου».