Με τελευταίο σταθμό την Άρτα ολοκληρώθηκε το 3Χ3 ΔΕΗ Street Basketball

Ένα απόλυτα μπασκετικό τριήμερο απολαύσουμε, με το τουρνουά 3Χ3 ΔΕΗ Street Basketball της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και συνδιοργανωτή το Δήμο Αρταίων, που φιλοξενήθηκε και διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, με φόντο την Παρηγορήτρια και τελευταίο σταθμό της διοργάνωσης την Άρτα. Πάνω από 250 αθλητές έλαβαν μέρος στο τουρνουά. Οι παρέες έγιναν ομάδες, έπαιξαν, διασκέδασαν και κέρδισαν με τη συμμετοχή τους στην όμορφη αυτή αθλητική γιορτή που έδωσε ζωή στην πόλη, γέμισε με χαρά παιδιά, γονείς, αθλητές, προπονητές και φίλους του αθλήματος.

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που μας εμπιστεύτηκε και επέλεξε την Άρτα για τη διοργάνωση και την ολοκλήρωση των τουρνουά με φόντο την Παρηγορήτρια μας. 250 αθλητές από όλη την Ελλάδα ήρθαν στην πόλη μας, γνώρισαν την πόλη και γέμισαν τις αποσκευές τους με τις καλύτερες αναμνήσεις, ένα γεγονός που ενισχύει τον αθλητικό τουρισμό, τον οποίο η Δημοτική μας αρχή έχει ψηλά στην ατζέντα της», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δημήτρης Σφήκας.

Η Δημοτική αρχή ευχαριστεί θερμά όλους όσους στήριξαν, δούλεψαν και συμμετείχαν. Ειδικότερα την Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ. Άρτας, για την ιατρική κάλυψη, τους χορηγούς,  φυσικά και όλο τον κόσμο που συμμετείχε μέσα και έξω από το γήπεδο.