Με την Υφυπ. Μεταφορών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πωγωνίου

Σε εξαιρετικά θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας του Δήμαρχου Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνου Καψάλη με την Υφυπουργό αρμόδια για θέματα Μεταφορών κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Νικολάου Γαλίτση και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων και Ενώσεων Πωγωνίου κ. Γρηγορίου Άρμπιρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Πωγωνίου έθεσε υπόψη της κ. Αλεξοπούλου μείζονα θέματα για το σύνολο του Δήμου, όπως η ανάγκη περαιτέρω βελτίωσης του οδικού δικτύου, έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών και συγχρόνως θα καταστήσει πιο προσβάσιμα τα χωριά της περιοχής.

Ο Υφυπουργός κατέγραψε τις ανάγκες του παραμεθόριου Δήμου ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, ένα από τα καλύτερα της Ηπείρου. Ο κ. Καψάλης αναφέρθηκε στην αυξημένη επισκεψιμότητα του Πάρκου από σχολεία και οικογένειες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, επισημαίνοντας ωστόσο ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης του χώρου ώστε να προσφέρει ακόμη πιο ποιοτικές υπηρεσίες στην κατεύθυνση της κυκλοφοριακής αγωγής.