Με τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ζίτσας

Τη διεύρυνση της ήδη επιτυχημένης συνεργασίας, στον τομέα των επιδοτούμενων δρομολογίων προς όφελος των δημοτών συζήτησαν το πρωί της Τετάρτης (20/09/2023) ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρηγόρη Γκίκα στη διάρκεια της  συνάντησης τους στο Δημαρχείο.

Η επιδότηση δρομολογίων στα απομακρυσμένα χωριά και οικισμούς του Δήμου Ζίτσας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής.  Έτσι στην προσπάθειά της να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες με κοινωνικό πρόσημο στους ηλικιωμένους στην πλειοψηφία τους δημότες ακόμη και των πιο απομακρυσμένων περιοχών, δρομολογεί τη διεύρυνση των επιδοτούμενων δρομολογίων που ήδη εφαρμόζει με επιτυχία από την αρχή της θητείας της.

Η επόμενη μέρα θα βρει το Δήμο Ζίτσας να δημιουργεί εξελίξεις και  στον τομέα των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών καθώς όπως τόνισε και ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Γρ. Γκίκας «επιδοτώντας τα δρομολόγια «άγονης γραμμής»  η Δημοτική Αρχή πρωτοπορεί εξυπηρετώντας τους κατοίκους και των πιο απομακρυσμένων κοινοτήτων του Δήμου».

Να σημειωθεί πως ήδη ο Δήμος Ζίτσας επιδοτεί δρομολόγια τόσο  του Υπεραστικού όσο και του Αστικού ΚΤΕΛ.