Μωυσής Ελισάφ: Υποψήφια με την παράταξη «Γιάννενα- Νέα Εποχή» η Νατάσα Τύρου- Ούζα

Την υποψηφιότητα της Νατάσας Τύρου- Ούζα με την παράταξη «Γιάννενα- Νέα Εποχή» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Ο κ. Ελισάφ, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε, υπογράμμισε ότι επιβεβαιώνεται στην πράξη ο ακομμάτιστος και ακηδεμόνευτος χαρακτήρας της παράταξης, η οποία έρχεται να υπηρετήσει όλους τους πολίτες και να δώσει στο Δήμο Ιωαννιτών το όραμα που έχει ανάγκη στη νέα εποχή.

Η Νατάσα Τύρου- Ούζα ήταν υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων. Έχει εκλεγεί περιφερειακή σύμβουλος Ηπείρου και διατέλεσε αντιπεριφερειάρχης στην θητεία της σημερινής περιφερειακής αρχής. Πρόκειται για μία υποψηφιότητα που έρχεται να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο το ψηφοδέλτιο της παράταξης και να αποδείξει ότι η αυτοδιοίκηση αποτελεί πεδίο συνεργασίας ανθρώπων με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες. Ο κ. Ελισάφ καλωσόρισε τη Νατάσα Τύρου- Ούζα στην παράταξη. Στη δήλωσή του ανέφερε:

«Σήμερα καλωσορίζουμε στην παράταξή μας τη Νατάσα Τύρου Ούζα. Η απόφασή της να συστρατευθεί μαζί μας, αφενός μας τιμά και αφετέρου προσθέτει δυναμική σε μία κίνηση που πορεύεται ακηδεμόνευτη, ανεξάρτητη και ακομάτιστη. Η Νατάσα Τύρου Ούζα, τα τελευταία χρόνια έχει βάλει το δικό της στίγμα στην τοπική πολιτική σκηνή. Ήταν υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το 2014 είχε εκλεγεί περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του σημερινού περιφερειάρχη, καταλαμβάνοντας μάλιστα μία από τις πρώτες θέσεις. Διατέλεσε αντιπεριφερειάρχης κυρίως όμως είναι ένας ενεργός πολίτης με έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Η Νατάσα Τύρου Ούζου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Μετά τις σπουδές της στην Ιταλία εγκαταστάθηκε στα Γιάννενα όπου δημιούργησε την οικογένειά της. Ανήσυχο πνεύμα, έχει έμφυτη την διάθεση της προσφοράς. Η αυτοδιοίκηση για όλους εμάς είναι αυτό ακριβώς. Ένα πεδίο προσφοράς. Της είχαμε προτείνει να γίνει μέρος αυτής της προσπάθειας. Το αποφάσισε και είναι μαζί μας για τη νίκη του Μαΐου. Αποδεικνύουμε καθημερινά πως όταν λέγαμε ότι η παράταξή μας στέκεται μακριά από τα κόμματα και κάθε είδους κομματικό μηχανισμό, το εννοούσαμε. Το κάνουμε πράξη. Θα το κάνουμε κι άλλες φορές μέχρι τις εκλογές. Τα Γιάννενα της Νέας Εποχής, η Νέα Εποχή για τα Γιάννενα, δεν μπορεί παρά να είναι υπόθεση πολλών ανθρώπων. Με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες αλλά με κοινό στόχο. Τον δικό μας τόπο και τη δυνατότητα να οικοδομήσουμε το μέλλον μας με βάση τα δικά μας όνειρα. Η Νατάσα είναι μία ισχυρή μονάδα. Εντάσσεται σε μία ισχυρή ομάδα και ξεκινούμε την κοινή μας πορεία».