Ο Δήμος Ζίτσας παρέδωσε απινιδωτές στους Αθλητικούς – ποδοσφαιρικούς Συλλόγους

Με πέντε φορητούς απινιδωτές εξοπλίζει ο Δήμος Ζίτσας ισάριθμα γήπεδα του Δήμου, έδρες αντίστοιχων ποδοσφαιρικών ερασιτεχνικών ομάδων.

Τους απινιδωτές παρέδωσαν το πρωί της Μ. Δευτέρας (10/04/2023)  ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Λαδάς, σε εκπροσώπους των ομάδων για τα γήπεδα Ασφάκας, Βουνοπλαγιάς, Ζωοδόχου, Κληματιάς και Πετσαλίου. Να σημειωθεί πως με τους πέντε νέους απινιδωτές καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ζίτσας καθώς για το γήπεδο της Ελεούσας είχε γίνει προμήθεια και διαθέτει φορητό απινιδωτή εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον.

«Είμαστε χαρούμενοι που σήμερα παραδίδουμε τους απινιδωτές στους εκπροσώπους των ομάδων του Δήμου, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ζίτσας υπογραμμίζοντας «ως εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης για ακόμη μία φορά «βάζουμε πλάτη» σε ένα θέμα που μετακυλύετε στους Δήμους. Ωστόσο θέλοντας να βοηθήσουμε τα αθλητικά σωματεία και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια αθλητών και πολιτών εξοπλίζουμε τα γήπεδα με απινιδωτές».

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία γιατί όπως εξήγησαν γι’ αυτούς η προμήθεια απινιδωτών είναι ένα σημαντικό κόστος που είναι δύσκολο να το καλύψουν, καθώς και για τη βοήθεια που τους προσφέρει ο Δήμος διαχρονικά ικανοποιώντας τα περισσότερα αιτήματά τους.